Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

Pengalaman Mengandung Si Kembar "ImAn" - Part III

Alhamdulillah.... akhirnya aku dpt ms nak smbung lg cerita pasal mengandungkan si kembar "ImAn" ni part terakhir sblm aku cerita pengalaman aku melahirkan diaorg pulak.....

Sebenarnye.... pengalaman mengandungkan si kembar ni bg ku amat menyeronokkan... mana taknye...

1. dlm mengandung ni aku still dpt control mkn & jaga badan (berat x naik mendadak)
2. Aku rasa aku CUN ms mengndng ni (penangan anak lelaki lah katakan - masuk bakul angkut sendiri....w/pun idungku kembang setiap kali preggie.....kuikuikui)
3. dpat rasa mcmana payahnye bila ada alahan (xleh mkn byk nanti terkeluar balik)
4. aku dpt ape je yg aku idamkan (sbb ada duit byk)
5. dapat MC lama sampai 2 bulan n dok kat rmh xwat pape selain surf internet n shopping
and lastly
6. sentiasa rs gembira n org excited tgk n tanya kat aku kenapa perut besar sgt.

Bayangkanlah.... baru 20 minggu preggie dah mcm 30 minggu.... dah 28 minggu preggie tp mcm dah nak beranak (org yg single preggie ) n aku still aktif n gile bershopping w/pun dah xlarat nak jln....




Cerita bab preparation laks..... aku prepare brg sume serba 2 lg pun aku tau jantina boy n girl aku beli bj ikut jantina.... aku bershopping sakan untuk si kembar nie.... tak tau kenapa.... sebab teruja kot, atau boring dok lama sgt kat rmh...n barang last sekali aku beli sebelum aku bersalin esoknye adalah Avent breastpump...













No comments:

Related Posts with Thumbnails