Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

Iskh!!! susah la mcm ni...

Fenin kepalaku..... budak Irfan ni xmau pulak minum stok EBM frozen..... mau yg fresh je.... bila aku bg susu EBM tu.... dia pun buat peel.... buat2 minum terkulat-kulat.... tp sbenarnye sikit pun xterluak!!! Geramnye....!!! stok yg aku simpan xlah byk tp ada la dlm 30 btl.... aku guna 1 botol (4oz) stok frozen EBM setiap hr n 3 btl lg stok EBM fresh....

setiap hari jugak aku akan simpan 1 btl EBM utk difrozenkan...kira masuk 1, keluar 1 la...... mamatIrfan ni minum xbyk... 60ml je setiap 2 jam.... jd sehari aku kena bg dia minum dlm botol 8kali stat dr jam 7pg sampai 9 mlm..... kalau minum dr B***** aku, dia minum x byk, n ayik tido je.... maklum la budak prem.... ni la cara aku nak gain berat dia cepat2....

So, dllm sehari aku pump 4x - pg kul 6, tgh kul 12, ptg kul 6 n mlm kul 10..... setiap kali pump bole le dpt dlm 6/7 oz je..... tu pun kalau aku ok n byk minum n buat double pumping.... klau x ok dpt 4oz je... boleh la utk 2x minum.....



Irfan....irfan..... camne la kalau mama dah stat keje nnt... mama nak gi kursus ke.... mau pengsan makcik yg jg kamu nnt.... sbb bila kamu xmau minum susu EBM frozen tu... kamu sanggup tido berlapar dari minum susu tu..... mmg susah.....


No comments:

Related Posts with Thumbnails