Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

The Best Steamboat @ Temerloh

Seje je nak citer aktiviti aku sekeluarga pada mlm hari raya ke3 lepas...aku n family berada di Temerloh di rmh bapa mertua ku..... n3 nak basi dah kt... tp aku mmg xsempat nak hapload gmbr2... jd nye ni aku ada ms baru la dpt hapload.... meh tgk koleksi gambar2 aku gi mkn steamboat kat resthouse temerloh.... org kata kalau dah dtg temerloh kena cuba gi mkn kat sini... kalau x rugi oooo...

al kisahnye..... raya pertama semua anak menantu ibu mertua ku beraya di rmh parent masing2 n kami berkumpul bersama2 semula bersama ibu n bapak mertua di temerloh pada raya ke-3... pg tu b4 ke Temerloh kami singgah dulu rmh makcik hubby kat Sertit.. ni adalah beberapa foto yg berjaya aku rakam..... hahahaha


Nie gambar family aku ms kat rmh b4 gerak ke Temerloh


Nie lah gambar2 aktiviti mkn2 steamboat (bapak mertua ku belanja) pd mlm raya ke3..... mkn steamboat di Resthouse Temerloh... boleh kata acara mkn2 kat sini setiap 2 thn skali la.... bila raya n kitaorg smpai kat temerloh ni...



aku, hubby, fiqah n Irfan yg sedang tido...MIL, FIL, BIL n family Ayah cu n SIL

Fiqah jd model kicap... xtualy, fiqah dok simpan kicap... saper nak kicap kena minta izin fiqah dulu

aksi org2 yg kekenyangan n Fiqah wif pak Hakim




6 comments:

nza said...

suke tgk pic yg meriah n chantik2 tu..

Wah fiqah dh dpt baby ye...suke aunty tgk pic 1 n 2 fiqah dok dokong doll tu...so sweet...

Iela Fazielah said...

kak nza: baby doll fiqah tu dia dpt ms bday 2thn thn lepas... tp xmain sgt... bila dah ada adik, br main balik. skrg dia pulak pretend jd mcm mama dia... bg baby minum susu la.. siap bg tek lg tu... kelakar pun ada

mamafaris said...

SIL dok temerloh pon ckp steamboat stu sdp..ku je yg blom g try..ada ms blik felda purun ku nk terjah la tmpt nih..

Dilla Ady said...

waaa...meriah tul le tgk gambar berdinner2 layan steambot ni kan..

rase cam meleleh lak air liur tgk..hikhik

Iela Fazielah said...

mamafaris: betol sedap makanan kat sini... kena cuba.... rugi tau kalau xcuba...

Iela Fazielah said...

dilla: air liur meleleh??? sila tadah dgn mangkuk ye... hahaha... tp kan.. mmg syok mkn ramai2 nie...

Related Posts with Thumbnails