Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

Kursus PTK

ha.... sape kat sini dah amik kursus PTK???? sila angkat tgn......(termasuklah aku...) tapi sape kat sini yg amik kursus PTK mengulang dah lebih 2 kali??? sila angkat tgn lagi......(aku angkat tgn lagi).... hahaha... aku pun tak tau la... sengal betul aku... dah 2 x ulang exam PTK bahagian Umum.. stil dpt paras III jugak....

sbenarnye aku nak citer.... kat UPM ni...... mmg ramai dok ngulang exam ni sampaila ramai yg mintak tukar exam PTK ni xbuat stail exam... jadinyer... awal bln 9 ari tu... aku attend Kursus PTK 2 hari... xhabis lagi ye... tu baru utk Komponen GENERIK (UMUM). komponen ni carry 40% markah. Punyer la straigt gile.... cara duduk pun bg markah.... nak nguap pun xleh... nnt xdpt markah utk consentrasi plak...

ni gambar masa presentation.... slamber je aku snap... hari pertama dgr kuliah, 2nd day kena presentation


Sekarang ak tgh pulun menyiapkan Modul Kompetensi FUNGSIONAL (KHUSUS) aku yang carry 60% markah. Aku amik kaedah Penilaian Pemahaman Bertulis (buat leporan ler).... poning kepala den!!! nasib baik la tajuk soalan xsusah sgt.... tapi kena taip 8 - 10 pages jugak la xtermasuk lampiran.... aku ingat nak amik pembentangan kumpulan tp member2 sumer amik laporan... jdnyer... aku pun amik la tulis laporan ni

Jadinyer kengkawan... doakan ila lulus dengan jayanyer PTK ila kali ni ye.... kalau boleh... xmau ulang lagi... haru dibuatnye.... tu je nak cite... dah...



No comments:

Related Posts with Thumbnails