Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

makan-makan Last Raya

Last raya lepas, hari sabtu aku buat makan-makan utk family je... tahun ni xbuat open house besar-besaran mcm tahun2 sblmnye.... thn ni sbb aku xkeje lama (xde duit daa).. lg pun dgn ada si Irfan... aku pun agak xterurus sgt... jd aku buat mkn2 utk close family jer (4sure family aku n mertua je lah).... menu aku hari tu cuma mee kari..... tp parent in law aku sponsur menu tambahan - sate kajang haji samuri....

mkn2 ni sempena aku dpt APC... kira aku blnja sume org la kan.... nak gi mkn kat luar xmampu.... jdnyer... mkn kat rmh aku je la.... ni foto2 yg aku dpt snap....






No comments:

Related Posts with Thumbnails