Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

Mandi manda di Sunway lagoon

hmmmm..... ni beberapa pics yg aku snap masa gi Sunway lagoon 19/10 yg lepas... aku gi ber3 je ngan hubby n syafiqah... irfan xleh bwk sbb kecik lg...... act. ni 1st time aku gi Sunway lagoon... (cian aku kan)... mcm org ketinggalan zaman laks.... ape leh buat... hubby ckp... dia akan bwk aku gi mandi manda lepas di kurus.... jenuh aku tunggu dia jd kurus... dah 8 thn aku tunggu... makin kembang ade ler.... (4thn couple + 4thn married).. huhuhu... last2 berjaya aku pujuk dia pegi.....

sbenarnye... aku gi sini bahana dpt tiket sunway laggon free.... ala yg n3 aku cerita soping kat sunway pyramid dpt tiket free tu... xingat??? klik sini... jadinyer... aku paksa hubby pegi... expired date 31 Okt. ni... rugi lak xguna kan.. aku add 1 tiket utk hubby n 1 tiket utk fiqah je.... fiqah kena byr w/pun dia br 3 thn tp tinggi fiqah 101 cm.. tu yg kena byr tu...


xbyk mainan aku naik.. ada le 2 jenis... pastu main air je... jom layanz gambar ye.... zassss!!!

baru sampai....






2 comments:

nza said...

wah bestnya dpt mandi...ni tgh panas nih....

Iela Fazielah said...

tu la kak... mmg syiok mandi manda skrg ni.... musim panas tp ptg hujan

Related Posts with Thumbnails