Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

Pasal rumah...

Hemmm.... saje nak cite pasal mahligai Impiana aku... (sbenarnye tak tau nak tulih pe... lama tak buat n3 baru...) kisahnye.... 2 hari lepas dapat surat dari Paragon Mastery..... rumah aku dah 82% siap.... eeee... tak sabar nak tunggu rmh siap spenuhnyerrr... claim dr bank pun makin bertambah gak.....
Ni beberapa gambar progress rmh aku yg sempat aku snap pertengahan bln 9 aritu... dgn penuh berhati2 aku msk kawasan pembinaan rmh aku....bahaya sbenarnyer... byk paku.. takut pancitlak kereta kang... tp alhamdulillah... selamat... meh layanz gambar...


ni blok rmh aku.... dah plaster dah bahagian luarnyerr





nak tau mana rumah aku... tu kat gambar belah kanan yg last skali tu.... jd rmh tumpangan pekerja indon.... aku dok kira lot rmh aku.... sah2 mmg rmh aku lah yg jd rmh tumpangan indon2 tu... sabor je lah...... hubby kata takpe.... nnt b4 dia keluar.. nnt dia bersihkan lah tu....

ni plak gambar bahagian rumah bawah... bingkai pintu dah pasang dah...


tu je nak cite.... nnt aku update lagi pasal progress rmh aku.... oh ye... hari ni 1hb Oktober dah start HomeDec 2009 kat Kuala Lumpur Convention Centre sampai 4hb ni.... jom gi ramai2... kalau xsalah aku ruang dapur yg paling bnyak ditampilkan kali nie... aku...sure pegi punyer... nak ambil brosur2 pasal build-in wardrobe n kitchen.... dahhh


2 comments:

nza said...

sronokkn n xsbr2 kalu dh ada umah. kalu bolh nk cpt je cyap....hi..kak nza ni jenis spesis yg xsbr.

Iela Fazielah said...

kak nza: sama le kite... tp nak wat camne... kena la tunggu...

Related Posts with Thumbnails