Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

Akhirnya... bubur nasi utk Irfan

Akhirnya tetiba aku jadi rajin n sempat pulak masak bubur Irfan untuk aku antar kat taska esok....
n3 b4 ni kan aku ckp maybe Ahad ni aku nak buat puri utk Irfan kan.... tu ahad punyer cite.. tp esok Irfan akan mkn bubur nasi yg dimasak sendiri oleh mama Irfan yang pemalas ni....

Jom tgk camne aku buat sbb aku kan pemalas kan..... act. aku amik resepi & stail masak bubur ni dr blog Nurul Dhia a.k.a SuPeR DooPer KaWaii MoMMy & LiL' OnE.... byk resepi n mklmt b/f dr blog dia...pelagi... baik aku cuba stail masakan ni sbb senang n cepat ....:


hemmmm.... senang je nak msk rupanye... xsmpai 1/2 jam pun.... napelah aku malas sgt n byk sgt alasan kan.... okeylah... pasni aku berazam akan masak msk lg utk Irfan.... sory sayang mama ye.... cian Irfan mkn nestum je.... huhuhu... okeh... step terakhir kat atas tu.... dah sejuk mskkan dlm frezer ye...

nak msk 1 gmbr lagi.... stok susu fresh utk Irfan yg aku perah sepanjang siang td utk bekalan Irfan hari esok ke nursery.... alhamdulillah... berkat mkn mcm2 (pytonatal NR + fenugreek pills GNC + air longan + air soya + kismis + kurma/air kurma + susu anmum lacta = susu ibu yg sedap utk Irfan).... act. setiap hari irfan akan minum susu fresh kecuali mmg penghasilan kurang aku akan top up dgn frozem EBM



3 comments:

Dilla Ady said...

bertambah mulat le irfan lepas ni kan...mesti kiut...

makan kenyang ye irfan..penat mama masak tau sayang..

nza said...

ha.ha.ha...biasa le tu...kak nza pn kekdg trlebih rajin ttp byk trlebih malasnya...

Iela Fazielah said...

dilla: semoga Irfan bertambah mulat!!! dan sihat!!!

kak nza: hahaha....

Related Posts with Thumbnails