Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

Baby With Car Contest


Sungguh menarik contest ini.... daku teruja nak join.... contest ni anjuran Mr and Mrs Faez.... sesapa nak join boleh klik banner kat atas..... T&C boleh baca kat bawa..... contest tutup pd 1 Disember 2009....

Meh lihat gambar yang kupertaruhkan untuk
Kategori 1.....

Nama: Muhammad Iman Irfan
Umur: 6 bulan
Jenis Kereta : Wira A/B

Gambar kat atas ni di"snap" smalam by mama.... kunun2 utk aksi berani lah... tp kata penganjur dah tukar kategori.... xpela.... gambar ni Irfan dok kat atas dashboard kete atas stering.... Irfan dgn bergaya nyer posing ala2 superman nak terbang gitu.... huhuhu.... err ada gaya ke..... hehehehe... jadinyer pd pihak penganjur...... pilih lah anak saya jd pemenang nyer.....



T&C:


Kategori 1

..: Baby Boy With Car :..

Kategori 2
..: Baby Girl With Car :..

THE GUD NEWS IS.. TETAP AKAN ADA
12 PEMENANG

1 Hadiah untuk 1 Pemenang


HADIAH UNTUK SETIAP KATEGORI ADALAH UNTUK 1ST PLACE, 2ND PLACE AND 3RD PLACE + 3 x HADIAH SAGUHATI

BAGI PARA PESERTA YANG TELAH MENGHANTAR PENYERTAAN, PENYERTAAN ANAK-ANAK ANDA YANG COMEL LOTE TUH SECARA AKAN OTOMATIK AKAN MASUK KE KATEGORI MENGIKUT JANTINA
MASING-MASING


.. : APA YANG NAK KENA WAT? :..
  • Buat N3 di blog anda berkenaan contest ini dan letakkan gambo anak anda ngah berposing baik punyer kat keta. Keta hendaklah yang telah diluluskan oleh puspakom dan mempunyai no. enjin.
[Keta sorong, keta tolak, keta control, keta yg msk wit 50 sen dua keping kat shopping complex tuh atau len2 keta sejenis dengannyer tak leh ek]

  • Anak anda leh berposing dimana2 bahagian keta mengikut kreativiti anda dan kebrutalan anak anda
[Atas keta leh.. kat bonet leh.. kat bahagian enjin leh.. kat seat belakang leh.. kat seat depan leh.. kat tepi keta.. depan.. belakang.. sumer leh.. bwh keta pon leh.. erk! Time keta tak gerak leh.. time keta tgh bergerak pada kelajuan 120km/j pon leh.. erk!]
  • Anda leh gunakan keta sendiri atau keta sesapa jek untuk dijadikan latar posing gambo anak anda.
[Jenis keta tidak akan memberi apa2 efek pada sesi pengadilan. Nak amik gambo ngan keta keta kancil pon leh ngan BMW 3 series pon leh]
  • Jarak antara model dan keta mestilah tidak lebih 1cm. Maknanyer kena la bersentuhan ngan keta tuh.
Ok! Itu jek yang perlu ada dalam gambo anda. Yer la slalu baby asik ngan keta sorong, walker, katil baby so kita advance skit hehehe~

.. : TERMA DAN SYARAT :..
  • Terbuka kepada semua pem'blog'2 sekalian [yer la mesti la ada blog kalo tak camner nak wat N3 kan? erk!]
  • Of kos anda kena memenuhkan bahagian Follower blog kami hehehe [Jadi follower la tuh] dan Add blog kami dalam blog list anda
  • Letak banner contest di sidebar blog anda. Banner mestilah di'link'kan terus pada contest nih
  • Letak gambo anak anda beserta nama, umo, jenis kereta dan kalo anda ahli kelab memana keta letak la skali ek [Jenis keta dan samada anda ahli kelab atau tak, x ada kena mengena ngan pemilihan pemenang.. cuma kami sesaja nak tau hehehe] Dan jangan lupa anak anda dicalonkan untuk kategori mana.
  • Terbuka pada kekanak yang berumur 5 tahun kebawah pada tahun 2009
  • Setelah siap N3 anda, sila tinggalkan jejak di bahagian komen supaya kami leh menjengah N3 anda
  • Pemenang akan dipilih berdasarkan of kos kecomelan [sumer baby comel kan] dan gaya posing [mengikut kategori]
  • Juri-Juri jemputan khas adalah terdiri dari ahli kelab PROSBOC. So adil pada sumer sbb dorang tak kenal anda dan anda pon tak kenal dorang. So diorang 100% akan pilih berdasarkan pada gambar.
Tarikh tutup penyertaan adalah pada 1 Disember 2009 pukul 11.59 mlm.
Top 5 bagi each kategori akan diumumkan pada 5 Disember 2009 dan Pemenang akan diumumkan pada
7 Disember 2009 bersempena AGM Prosboc


4 comments:

nza said...

wah..mcm ank superman la...gud luck irfan...

Dilla Ady said...

gud luck ye kak ilah tuk contest nih.

ha, syampu kutu tu la yg dilla ckp..harapnye anak2 kak ilah okeh sumenye..

Al Quds Travel said...

Al Quds Travel Welcome You :-

"FIESTA ALQUDS TRAVEL FAIR"
Date : 10,11,12 December 2009
Time : 10.30 am - 10.00 pm
Venue : Ruang Legar KB Mall K.Bharu
Organizer : Al Quds Travel Sdn Bhd
Tel No : 609-747 9999

Diskaun hebat untuk semua
pakej pelancongan!!!

Mr and Mrs Faez said...

Salam

Dah jenguk.. gud luck ek

Related Posts with Thumbnails