Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

Shopping barangan utk Irfan

Wah...... bln ni aku soping lagi.... bln lepas dah beli baju untuk Fiqah, bulan ni aku bl beberapa barang utk Irfan pulak.... adalah beberapa brg...... nnt kita tgk ye....
Sbenarnyer kan..... adalah rezeki lbh sikit..... pastu mklmlahkan kita bekerja.... dptla berbelnja sikit...kalau nak mengharapkan duit laki.... xmerasa la gamaknyer.... kalau dia bg pun g basic2 je... huhuhu...

ok la... jom layanz brg2 yg aku dapat rembat kat midvalley hari khamis lepas....1 hari b4 raya... org lain cuti awal blk kmpg kan... xpun buat persiapan nak smbut raya....tp aku... kul 10 pg dah terpacak kat midvalley dok joli sakan kat sini dgn syafiqah berdua... hehehe



brg pertama yg berjaya aku rembat.... dan sterusnya...

tujuan sbenar aku bl stroller br ni sbb nak gntikan stroller syfqah kaler hijau yg dah koyak.... mklumlah...dah 3thn > umornye...lg pun ms syfiqah semua dpt brg br... kesian pulak tgk irfan dpt brg 2nd hand... ada rezki lbh....pesalahnye tukar baru kan....hehehe

sbenarnye aku nak bl maclaren quest sport kaler hijau tp dah abis stok la pulak....last2 aku rembat je la yg ni..... minat nak bl jenis jogger tp kalau lipat besau sgta pulak... penuh boot kete dgn stroller je pulak...

pastu aku msk jusco..... jln2 nak bl bj mandi utk irfan.... next week nak pegi PD... lg pun 1st time irfan nak mandi kolam nie.... last2 aku rembat baju ni

last skali ms jln2 kat tempat menan.... syafiqah sudah berkenan dgn menan ni..... sbenarnye dia berkenan dgn 1 menan masak2 kat mothercare... tp aku xmampu lak nak bl... mahal sgt rege dia... dia siap nangis2 lagi... bila msk jusco ni... dia dah berkenan dgn set menan ni aku bl lah... br dia ok....


b4 blk singgah toy'r'us tp brg yg nak dibl xde la pulak.... pastu aku dah ushar kasut adidas superstar kaler hitam utk syafiqah.... inshaallah... ada rezki lebih boleh beli.... hihihi.... dlm kul 2 aku pun gerak blk serdang balik.... jd nyer... habisla sepagi cuti ku hari ni di midvalley n mission ku tercapai.....hahaha.... dahhh




No comments:

Related Posts with Thumbnails