Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

"Contest Ceria Si Ayah Bersama Anak"



Satu lagi contest yg menarik untuk dijoin.... contest ni anjuran Fasha..... act. aku xbyk koleksi gmbar hubby dgn anak2 nyer... hubby aku ni amatlah susah nak ajak dia bergambr.. asyik refuse je!!... tp kalau dapt snap gmbar dia mmg sgt2lah berharga gmbar tu.... godek punyer godek... haha... jumpa gambar ni untuk di pertaruhkan.. b4 that.. jom tgk syarat2 nyer....


Syarat2 yer:

1. Wajib menjadi follower Fasha dan sposor Pu3zdini (kalo salah sorang dikira tak lengkap ok..)
2. Add link
Fasha ke dlm bloglist anda
3. Semestinya MENEPEK banner di sidebar blog kesayangan anda. Banner tersebut hendaklah di link dengan link ini.
4. Sesiapa yg nak join nie kenalah ada blog..klu x mcm mana nak nilai nanti..
5. Umur anak mestilah dari dah pandah senyum hingga 12 tahun..

Cara2

1. Upload 1 sahaja gambar aksi ceria si suami bersama anak anda.. klu banyak kang juling lak bijik mato mak cik ngan juri2 nak menilainyo..kihkihkih
Upload 1 gambar si ayah dan anak beramai2 pun boleh tp pastikan ianya CERIA..

2. Nyatakan nama si ayah + anak. Nama glamour je tau..x yah pjg@ buat ponek jo jari jemari menaip...hehehe

3. Buat entry tentang contest ini pada blog anda. Dalam blog tersebut mention dan link ke blog Fasha (no link back will be disqualified)

4. Sila tinggalkan comment dan link contest anda HANYA di post entry ini


Aksi Ceria Si Papa & Anaknyer:

Nama Papa: Papa Zul
Nama anak: Kak Long Fiqah
Cerita sikit tetang gambar :
Aksi masa gi Sunway Lagoon... papa tgh termegah2 tiup boat pelampung Fiqah & fiqah tgh syok + teruja tunggu papa dia tiupkan boat sbb xsbar2 nak main dlm kolam....
pada kengkawan yg minat nak join contest ni.... masih byk masa lagi .... sampai 30hb Disember 2009 ni.... leh klik kat atas....

2 comments:

nza said...

gud lucki utk fiqah n papa......

Iela Fazielah said...

tq...tq

Related Posts with Thumbnails