Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

b'day syafiqah dah dekat dah....

ari ni Maulidur rasul cuti... aktiviti arini adalah gi brg2 dapur kat Care4 Alamanda... alang2 tu ku rembat beberapa goodies utk ku packing bg bday syafiqah yg tinggal seminggu je lagi ni... 8 Mac 2010 ni genaplah umor puteri ku yg comel ni 4 tahun....

macam tahun2 sebelumyer... aku mesti adakan bday party fiqah kat nursery dia... biar dia gembira smbut hari lahir dia tiap2 tahun kat sekolah dia... biar dia tahu mama n papa dia sayangkan dia sepenuhnyer... mama nak anak mama gembira n kenangkan saat2 hari kelahiran dia..... lgpun 1 thn skali je... majlis ringkas je...

insyaallah.. tahun ni aku berhajat nak buat b'day party ulangtahun pertama irfan kat rmh mcm aku wat utk syafiqah dulu.... n alang2 skali aku akan combine b'day syafiqah skali nnt... rancangannyer nak buat 1 Mei nnt sbb b'day irfan 30 April... nnt aku akan update kemudian ye.... 


inilah beberapa jajan utk kwn2 taska fiqah nnt... lom packing lagi... kek pun lom tempah lagi... hehehe... ok lah.. tu je.... dahhhh

1 comment:

nza said...

Dh xlama lg tu...Dan brtuahnya Fiqah lahir bln yg sama dgn baginda Rasulullah SAW...

Related Posts with Thumbnails