Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

bila mama bersoping pulak...

em..... aku ni kan... lama dah xbersoping barang sendiri nih... ye ke lama....??? hehehe.. tp bolehla...rasa cam lama gak.... asyik2 dok beli brg anak ku tu je... kali ni giliran mamanyer pulak yg membeli belah.... ala... barang nyer xde la pe sgt... just sehelai bj n purse baru jek... n sepasang kasut baru je.....

kisahnyer... daku bl sehelai baju kat modernmum.... kat KLCC.... aku mmg suke sgt dgn layanan staf modernmum KLCC ni berbanding branch lain.... staf modernmum Alamanda pun ok gak...tp yg kat KLCC ni lg bgusla.... (wah puji melampau... tp xde niat lain yek.....skadar puji)....baju yg aku bl ni stok lama punyer tp aku suker design dia... aku dah ada 1 warna merah... so yg aku nak bl ni warna biru.... tp kat KLCC ni tinggal saiz M je... daku pakai saiz L.. nak jd cite.... staff ni baik sgt tlg aku crkan saiz bj ni kat branch lain... sib baik ada... kat branch sunway... tp aku mintak dia sent ke Alamanda... dekat ngan rmh n senang nak amik nnt... dah alang2 tu diaorg offer lak suruh amik nursing bra... new pattern n br launch.... tgh promo.... dpt harga RM138 utk 3 item - bra, brief/girdle & mama bag...... kalau tak harga asal mmg mahal... bra je RM108 sehelai... aku pun amik la... sbb nampak cantik n sungguh selesa...


ini dia nursing tops


ini pulak set nursing bra + brief/girdle+ mama bag = RM 138 (promotion)

aku amik girdle size S .. tp serius xleh pakai sbb girlde tu utk ibu mengandung.... longgar giler kat bahagian perut.... tp xpela... leh simpan utk next pregnency....hehehe... mama bag tu pulak ...aku dah ada tp sbb pakej je dah comes 2gether.. aku amik je.. tp mama bag tu mmg cepat rosak n xleh bwk brg berat2.... bag lama tu aku dah xpakai dah... skrg pakai beg sandang modernmums yg kaler itam tu


next.... brg yg aku soping ni adalah purse baru BONIA.... saje je aku kawankan dgn handbag sling Bonia ku ini.... dah lama aku bercadang nak tukar purse tp ku simpan hasrat ku sbb sayang giler kat Purse lama.... hadiah dr hubby ms nak kawin dulu... kira dah 5thn umor dia... tp disebbkan dah koyak2 sikit... aku gantilah dgn purse br... alang2... bl yg berkualiti... leh pakai lama... tahan lg 5 ke 7thn ke....ini rupanyer...


last ly.... sepasang kasut SEMBONIA....kasut daku beli utk buat gi kerja / interview (tgh semangat berkobar2 nak cari keje baru ni) hehhe... kasut lama mmg dah buruk... aku bl ms nak raya thn 2008 dulu b4 ngandungkan si kembar tu dulu.... kasut Modernmum.... tp nnt la hapload gmbar kasut ni.,.. sbbnyer dah bwk gi opis...  


so tu je nak cite.... tp byk lg waiting list aku nak beli nie... tp man-man... kumpul duit sikit2 dulu... sbb skrg ni duit daku habis ku byr nak gi bercuti kat Bandung bln 6 nnt... anjuran opis ku.... hehehe.... ok.. daaaaaah

2 comments:

nza said...

wah, shopping sakan tu...bestX3.

Iela Fazielah said...

ala.... dah lama xsoping brg sendiri...skali skala kan kak..hehehe

Related Posts with Thumbnails