Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

gi M-Test exam

last saturday... aku ke IPG Ilmu Khas kat Cheras... hubby n fiqah antarkan.... sungguh gabra ku rasa... sbb ni 1st time aku gi test nie.. b4 ni ada gak gi test tp test utk PTD je under JPA... tp format soalan dia lebih kurang sama je..

masa kat sini... masyallah.. mmg ramai... dapt gak la borak dgn beberapa calon lain masa nak tunggu masuk exam jam 9... ada tu dah 3 ke 4 kali mohon n amik test.. tp xde rezki.. ada sorang tu... siap dah gi interbiu lagi.. tp still xde rezki... aku lak.. entah la... mudah2an...aku berjaya dpt KPLI ni mcm kakak aku yg sekrg dah 5 thn jadi cikgu English....

kalau nak tau.. aku beli buku rujukan M-Test ni pun ari jumaat balik keje aritu... xke hampeh aku ni.. esok nak exam.. mlm exam baru perhempas pulas nak baca buku n jwb kertas percubaan.... hubby mmg hangin giler kat aku... tp... at laeast aku ada gak usaha kan... kan..kan.... hehehe.. mudah2an... aku terpilih...

ni gmabar masa lepas exam aritu... sempat snap ... hehehe.... k la... layanz..

gambar baru pas abis exam... semua semangat nak balik dah..2 1/2 jam dok xbangun2... kebas n panas bontot... ekekeke


daku yg macam biasa... suka amik gmbar sendiri... tgk la kelas ni.. betul2 mcm sekolah kan.. dah nama nyer pun maktab perguruan.... ni 1st time aku masuk maktab ni....



suasana sekitar maktab ilmu khas ni... sungguh besar... tmpat ujian aku kt blok tesl kat belakang sakali.. jauh tu menapak.... masa ni dah abis test... sedang menapak ke depan sbb hubby tunggu kat parking tepi padang ni... ok tu je nak cite...

2 comments:

nza said...

Insyallah, kalu dh trtulis rezeki iela ke situ, akn brjaya....
Mmg persaingan sgt2 sengit ttp don't worry ok....

Iela Fazielah said...

tq kak nza....

Related Posts with Thumbnails