Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

Gigi irfan dah 4 batang!!!!!

alhamdulillah..... gigi irfan bertambah lg 2 batang kat bhgn atas lak.... kiranya skrg irfan dah ada 4btg gigi...  sbenarnyer gigi dia ni dah keluar since ari jumaat minggu lepas 12/03/2010.....sukernyer mama....keje irfan sekarang asyik mengetap gigi nyer sahaja.... mungkin gatal lg kot... air liur dia jatuh menjijis2.... kelakar pun ada... ni la rupa gigi irfan tu.... comey tak??? dgn dia yg dah bertambah bolat mcm bola.... 



tapi hari ni tiba2 irfan demam balik.... owh.... kesian irfan... agaknyer nak amik upah lg kot.... tp tu la... mcm biasa la.. bila dia demam... mama xleh nak wat keje... sbb dia akan merengek n nak melekap je kat dada.... jenuh gak lah... sakit belakang dibuatnyer... moga anak mama cepat sembuh.... amin

4 comments:

Adyshariz said...

hai...seronoknye dgr irfan ade gigi...hariz sampai la ni takde langsung gaya gigi nak tumbuh..tapi dia dah berjalan,start this week....ok lah jalan dulu..gigi lmbt le plak..

nza said...

demam tumbuh gigi la tu....comel dia.

Iela Fazielah said...

adyshariz: xpe ady..... perkembgn setiap budak ni lain2... tp bagusla hariz da start jln...lg syok.. irfan baru je start memapah..... harap gigi je byk...ahaks!!!

Iela Fazielah said...

kak nza: mungkin kot... demam sbb tumbuh gigi...

Related Posts with Thumbnails