Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

tertinggal kunci kete lagi!!!!

hari ni... mula2 daku rasa sungguh syok skali... sbb dpt siapkan byk keje..... smapai la jam 2.15 ptg tadi.... daku nak gi Hi-Tea anjuran PERMATA UPM (Persatuan Wanita UPM)... daku plan nak drive sendiri ke hi-tea tu.... pastu... cari kunci kete lak tak jumpa..... daku syak mesti aku dah tertinggal kat dlm kete...

so... aku gi tgk.. mmg sah aku tinggalkan tergantung cantek kat tempat kunci nyer... hampeh!!! last2 gi Hi-Tea naik kenderaan opis.... tp daku mesej la cek abg ku yg tgh bertungkus lumus jwb exam kul 3 ptg td kat IKRAM... sib baik dia cuti n dekat je.... tp dia hangin jugak la.. sbb dia kena balik umah amik kunci spare...

la ni.... dah jam 6.30ptg... aku masih kat opis tunggu hubby dtg bw kunci spare sbb hujan n hubby kena tunggu hujan behenti br leh antar kunci... (dia baru je baik demam).. sian hubby... sory ye sayang... i promise... pasni i tak cuai lagi k...  dah la tgh gabra esok nak exam MTest nih... huahuahua
Related Posts with Thumbnails