Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

Contest "Tidur Paling Comel" by InfantiaHouse


hmmm.... contest lagik.... nak join gak.... anjuran InfantiaHouse....... Sempena Pembukaan "Online Shop" InfantiaHouse (i tolong promotekan) yang dilancarkan pada 14.02.2010, cik puan penganjur ini dgn murah hatinyer nak bagi Free kat siapa2 yang berminat nak mencuba nasib untuk mendapatkan Bantal yang empuk, Gemuk lagi Montok dari InfantiaHouse ni....mmg berbaloi-baloi kalau dapat tilam utk baby kesayangan ku...

..Syarat2  nye:

Jadi follower blog InfantiaHouse ... ~done~

Letakkan banner di atas di ruang sidebar blog anda... ~done~

Copy & paste tajuk entry anda seperti diatas dan pastikan buat link ke..
terus ke blog InfantiaHouse...  ~done~

Letakkan Gambar anak yang yang berumur 0 - 4 tahun ~done~

Gambar tu mesti gambar bayi yg tengah tidur nyenyak bersama bantal. ~harusssss!!~

( tak kisah la nak aksi mcm mana..yg penting dia sedang enak tidur dan aksinya mencuit hati...)
~ini rupa peserta nyer.....ekekeke....



close up sikit.......
 untuk makluman puan penganjur..... aksi ini adalah spontan..... encik Irfan tido dgn syahdu skali... bila mamanyer ni masuk bilik... kelihatan en. Irfan tgh syok tido gaya superman sedang terbang... kiut sgt n tergelak pun ade.... so... pilih lah En. Irfan jadi pemenangnyeryer!!hehehe

Baby tu tak semestinya anak anda..letak anak sape2 pun boleh, yang penting baby tu mesti ada pertalian darah dengan anda.
- ini adalah anak teruna ku ye...heheheh-

 Nama : Muhammad Iman Irfan
Umur : 11 bulan tahun
Tarikh lahir : 29.04.2009
Warna kesukaan : Biru

Letakkan juga nama, umur, tarikh lahir dan warna kesukaan dia (untuk hadiah nanti)

Dan jgn lupa, tinggalkan link utk penyertaan anda dalam comment box dlm entry ni...
~ okey~

CoNtest ini telah dilanjutkan sehingga 31 Mei 2010... lama lagi tuh... meh la ramai2 join ek!!!

Hadiah untuk contest ni...

Hadiah 1 -
Set Tilam Bayi Bersarung

Hadiah 2 -
Golek Kanak2 Beserta Sarung
- Bantal Kanak2 Beserta Sarung

Hadiah 3 -
 Bantal Bayi Beserta sarung
- Golek Bayi
Hadiah Saguhati ( untuk 3 orang )
Produk Bayi ( antaranya Tungku Bayi, Minyak Bayi, Barut Bayi, selimut bayi )

so kepada cik puan penganjur... inilah penyertaan dari saya ye.. tq.....

2 comments:

InfantiaHouse said...

~gud luck n tq for joining diz contest~
alahai...comelnyer irfan ni tdo..
semoga berjaya~

Iela Fazielah said...

tq puan penganjur.... amin....

Related Posts with Thumbnails