Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

lama xdpt newsletter ni.....

al kisah.... smalm balik keje... buka pintu rmh... tgk atas meja ada surat utk mama.... surat dari Wyeth mama Club... lama betul xdpt newsletter dr Wyeth Mama ni.... bukan pe.. dah nak hampir 1 thn syafiqah x minum susu wyeth ni... so.. dah x hantar batang scoop wyeth ni ke wyeth club.. so.. kekadang je dpt newsletter dr Wyeth.... adalah skali tu org dr wyeth ni call daku tanya perkembangan anak... sbb w/pun xminum susu ni lagi.. aku still daftar nama Irfan dlm Wyeth mama club...


niu rupa suratnyer....


ape isi surat ni ye>?????

hemmmmm

jeng... jeng... jeng....


ala... kad b'day untuk Iman Irfan..... YOU ARE 1 NOW!!!... comey sgt....

tu nak promote la tuh.... nnt dah besar jgn lupa beli pruduk susu Wyeth Progress Gold tu.... hehehe...

plus ada 1 kupon music classes.... xminat la nak join wat masa ni...

so.. gmbar lion Lex ni.. aku tak tau nak gamtung kat ne... kat tgh2 tu leh letak gmbar irfan.....

so aku decide letak jelah atas TV ni ....



comey...comey... heheheh

2 comments:

lydzar said...

saya pon register Hadif utk kelab wyeth ni. baru je dorang call mintak adress sebab nk anta sampel susu. tp taksampai2 lagi pon sampel nya :)

Iela Fazielah said...

bagusla lydzar.... byk tau aktiviti wyeth mama club ni tau... best..

Related Posts with Thumbnails