Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

Majalah Aulad... bagus utk anak2 prasekolah

 Salam semua....


nak kongsi 1 benda... tentang satu majalah... namanyer majalah Aulad... majalah ni utk kanak-kanak prasekolah (umor 4-6 thn)...tp daku dah langgan majalah ni since umor syafiqah 3 thn... masa ni fiqah baru belajar menulis n mewarna...tp pada ku majalah ni amat bagus skali... aku jumpa mjlh ni ms round kat kedai buku kat Alamanda... aku bl sebuah... ms tu harganyer RM2 senaskah.... disebbkan byk aktiviti menarik dlm majalah ni... pastu colouful n majalah islamic.... so..aku n hubby terus decide utk melanggan majalah aulad ni 1 thn... sekarang dah hmpir 7 bln aku langgan mjlh ni.... tp kalau xsalah aku harga mjlh Aulad ni dah naik ke RM 3 senaskah sekrg... xkisahlah... tp mjlh ni mmg bagus.. ada doa... ada ruangan jawi, matematik, sains, BI, BM, mengeja, menulis, mcm2 la...


ok.. let me show uoll rupa dia ok...

antara kandungan dlm majalah Aulad ni.... ada doa....

yang gmbar bawah ni ada matematik.....boleh kira2...

gmbar atas ni gerak kerja.... aktiviti mewarna


yang ni pulak belajar jawi....

yang last skali ni... 4surelah Syafiqah kan... sedang ralit menulis dlm buku aulad ni.... syafiqah ni boleh dikatakan ulat buku n ulat TV.... smbil tgk tv boleh menulis... mewarna... sib baik otak tu cepat mencerap... ke mana2 je dia pergi mesti bawa satu buku utk tulis atau mewarna... tu xcmpur b4 tido mesti bawa 1 buku nih (buku word,word, word grolier).. nnt aku wat n3 pasal 1 peel fiqah ni eh..

hehehe.. ok tu je nak cite.... tp aku nak sarankan la.. pada perent yg ada anak2 kecil yg tercari2 majalah utk bacaan anak2..
 MAJALAH AULAD ini adalah yg TERBAIK!!!

3 comments:

lydzar said...

anak2 pempuan ni boleh kata mmg ulat buku kan, same goes to hannah. nk tido pon suka nk bawak buku n pencil kt tilam.

recommended ek magazine ni, boleh difikirkan. setakat ni belum penah lg go through bebetul mag ni..

Iela Fazielah said...

lydzar: cuba lah beli...byk la membantu mag ni... pastu doa2 dlm buku ni akak tmpal kat buku lain utk rujukan fiqah..

arasmega said...

saLam..

siLa menyokong majalah kami dengan cLik "Like" kami difacebook

www.faceook.com/majalahaulad
www.facebook.com/majalahcelik

terima kasih

Related Posts with Thumbnails