Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

TAG dari SallDannRizz

Harini aku sgt sibuk... tgh meeting leh tertido... tukang jaga lappy lak tu.. ape kes??? hehehe... tp aku tetap setia menjengah blog ku ini sbb kepala runsing byk sgt keje kena buat... jadi nyer daku nak jwb tag yg diberi oleh kak Sall ni.... sila lah bace yer......

[1] 3 Names in your inbox cellphone
      1. my lovely hubby....
      2. adik ku (nUYUNE)
      3. my sister (AloNG)


[2] Your main ringtone/ nada deringan utama anda?
 Lagu Offspring tajuk dia "Stuff Is Messed Up" dr album baru The Offspring... kalau dgr je henpon ni menjerit... cpt2 opismate aku panggil suruh jwb sbb bunyi dia memekak giler pd pendengaran mereka.. tp aku SUKER!!!!!!hahaha


[3] What U did at 12 last night
waktu aku bekerja sbb anak2 sume dah lena - basuh n stim botol susu... perah susu n kemas rmh!!!!


[4] Who was the last person [S] U went out with? Where
wit my lovely kids n hubby ler ari ahad lepas gi Mines beli kain utk wat baju raye (kene wat cepat2 sbb takut xde org nak jahit!!! haru beb) n amik gmbar pssport utk little irfan....


[5] The color of T-shirt you're wearing now
xpakai baju T-shirt tp baju kurung sutera kaler biru Teqoise......


[6] The last thing you did?
sattlekan permohonan renew staf kontrak PKU nih... dah lama tertunggak.... lemas aku tgk...!!!


[7] 3 of your everyday favourite items?
       1. MY "cutie" Lappy / My "hangging" desktop
       2. my Spectra B/PUMP
       3. my "messy" CAR


 [8] The color of your bedroom.
my pebret kaler...... HIJAU PUCUK PISANG!!!! warna yg sungguh menenangkan fikiran sebelum aku tido!!


[9] How much money in your wallet now?
banyak...... hahaha... maklumle baru 4-5 hari gaji kan.... tp kebanyakannyer duit org ler (duit nak byr taska irfan...  nak byr hutang tudung... avon... mcm2 leeeer)


[11] Your favourite song
Lagu yang sedap tp bunyi yg membingitkan telinga.....!!!! The Offspring ~ Let's Hear It For Rock Bottom" aku akan ulang2 byk kali bila dgr lagu ni.....


 [12] What will you do next weekend?
xtau lagi nak gi mana.. tp minggu ni ada Bday party Irfan!!! semua dijemput hadir yerrrr


 [13] When was the last time U saw Ur Mum?
emmm... last week ari ISNIN.... mak dtg ke opis aku utk appoinment dia dgn doctor...


[14] Where is she now?
@ my hometown @ SENTUL!!!!!!


15] When was the last time you talked to your parents?
last week.... aku ni mmg jenis xrajin tipon sesape kecuali ada hal... termasuk hubby ku... biasanyer dia je yg tipon aku.....hahaha


[16] Who is the last person that texted U?
sorang budak student bulan Sabit sbb nak dtg jumpa aku utk antar borang keahlian BSM...



[17] Where did U have your dinner lastnight?
Kat umah je....

[18] The last suprise you got?
xde suprise2 dlm idup aku... jadi xde le.....
 
[19] Last thing U borrowed from ur friends?
gunting sebb nak gunting kertas.. gunting aku dah lama dah hilang.... TQ kak ANN!!!


[20] Who is ur BF/GF or husband/wife?
my hubby adalah org  yg paling berlagak aku jumpa ms kami sama2 dikenalkan dlm minggu orientasi Matrik UPM 1998....ntah camne leh rapat lak....


[21] What do you feel now?
penat... ngantuk... serabut!!!


[22] Wanna share with who?
pada kengkawan opisku yg sungguh setia mendengar bebelanku....


[23] Who knows ur secret?
no one...... simpan sendiri jee.....


[24] They keep ur secret?
hopefully....


[25] Are you angry with someone?
ada kot......marah kat dia tp sayang....


[26] What do you order at McD?
BIG MAC!!!!!


[27] The last time you felt so sad?
malas nak pikir....


[28] What is your wish for tomorrow?
wish 4 lucky n nice day 4 2moro.... happy...ceria....


29] Who will U tag next?
cam biasa.... malas nak dera org.... sesape suka jawb.. jwb ler...

ok sall... daku dah jwb... tq... next time bg lagi yer..... i luv it!

6 comments:

Faiezah/ieja said...

wah....panjangnyer citer..best....i follow you...you follow i yer

~ Sall said...

terjahhhh......wooooo....pjgnye:>
tima kacih sudi meluangkan masa tuk tag ni...

Iela Fazielah said...

faiezah: thanks sbb follow.... er panjang ye...??? hehehehe.... nnt i terjah blog u pulak ek!!!

Iela Fazielah said...

sall: panjang ke??? dah soklan nyer pun panjang berjela... 29soklan tu... 3jam jwb baru abis tau!!

nza said...

wooooo...panjangnya....

Iela Fazielah said...

kak nza: dah soklan nyer pun panjang berjela

Related Posts with Thumbnails