Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

"TEKA-TEKI GIVEAWAY"



wassup.. wassup...wassup.... !!!

contest lagik.... kalini anjuran Salldanrizz.... kwn blogger ku yg paling baik hati n best cuma lom jumpa lagi je.... sall tlh menganjurkan teka-teki giveaway .... dia nak kita tlg tekakan apakah hadiah yg dibelikan utk anak e-Car sempena bday eiymann ke 3 thn yg lepas.... so... biar daku teka ye.....

disebbkan kotak hadiah dia bersaiz besor...


jadi.... jawapanyer mungkin .....
SET EDUCATIONAL TOYS MCM BLOK INI



so.. pada kengkawan yang nak join.... leh tgk syarat2 seperti dibawah:

1. Add blog Sall /http://salldann.blogspot.com/2010/04/ponponpon.html di bloglist anda & wajib menjadi Follower k.
~daah lama dahhhhh~
2. Tepekkan banner Contest @ Giveaway di n3 & disidebar blog anda, pastikan ianya di link back ke blog berkenaan.
~done~

3. Terbuka kepada semua yang mempunyai blog & bermula dari 19 April - 29 April 2010,(10 hari je)
~ penyertaan awal nih!!!~
4. Hanya tajuk diatas je yang diterima " TEKA-TEKI GIVEAWAY "
~hokey~

5. Story skit ttg Blog haku boleh!!!!...
- Payah gak ni nak storry-morry ni... okey lah daku cube ye cik sall....
citer tetang blog kan... blog sall ni pada ku sungguh lawa (serius xtipu bkn mengmpu yek)....simple tp padat.... dgn design templet baru yg cik sall letak ni.. lagi lah naik berseri2 blog cik sall.... dgn bunga2 yg ceria... dah la daku sekarg ni mmg suka banget kaler hitam, merah n putih!! pastu cik sall suka juga masukkan story2 yg berunsur pengajaran untuk ditatapi... saya sgt suka... dan jugak kalau nak tgk jam ke, tarikh ke.. sume ada...siap lagu lg tuh.... so..tu je...
6. Dan jgn lupa tinggalkan link/komen di entri ni.
~hokeh~

7. Hadiah ?? Ada....Tapi tak la mahal. Kipas meja, ok ke???....hihihihi...
~ BOLEH AJE~ ASALKAN HADIAH KAN.... BUKAN SENANG ORNG NAK BAGI FREE EK???~

So apa tunggu lagi , jom terjah la beramai2 join Giveaway yg sall anjurkan nie .....

2 comments:

~ Sall said...

Tin..Tin..Pon..Pon...Sall datang ni. Makk aiii...terharu sgt2. Lawak la ko ni. anywey gudluck ye.

Iela Fazielah said...

tq... amin.. gud luck 2 me... harap2 betoi!!!

Related Posts with Thumbnails