Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

bday pressie utk iman Irfan & syafiqah dari mama & papa

dalam kemeriahan menyambut b'day party irfan yg lepas, lupa lak daku nak tunjukkan adiah utk si encem ku Irfan tu... pressie dr uncle n untie yg dtg ms bday irfan ari tu sume dah tau tp dr mama & papa lom tunjuk lagi...heheh.. lupa lak nak wat n3...

hadiah dia simple je.... tp kami berpakat utk bagi hadiah ni sbb irfan masih xleh jln lagi.. so.. mudah2an dgn hadiah ni dpt membantu irfan berjalan....

hadiah nyer adalah.....

lg pun irfan suka dgn stering... tu yg cari alat mainan ada stering nih

b'day boy sedang menikmati hadiah nyer

tp macam biasalah kan... budan b'day boy yg main pun...
kakak Long Syafiqah ni yg sibuk main... dia lak concor menan ni



ok.. kat atas tu adiah utk adik irfan...
adiah untuk kak long Syafiqah pulak..


patung barbie 3 muskiteers... (sbb dia tgh obses giler dgn barbie doll ni)
barbie princess ni adiah dari Mama

opss bkn 1 ye tp 2 barbie
yang ni barbie pressie dr Papa Fiqah ok...

tak lupa jugak payung barbie pressie dr nenek Sentul untuk Fiqah

untuk kedua2 anak mama... mama ucapkan selamat ulangtahun...
moga jadi anak yg soleh & solehah..
cerdik & bijak serta taat kepada ibu & ayah...

amin

2 comments:

nza said...

bestnya irfan nkak fiqah dpt hadiah dr mama n papa...kak naurah pn minat sgt kt barbie doll tu n mmg wat koleksi....

Iela Fazielah said...

kak nza: budak besar pandai simpan wat koleksi... budak ecik ni dok baling2 patung tuh.... sayang betul... !!! sabor jelah

Related Posts with Thumbnails