Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

Vempire Diaries.....

korang... aku skrg ni mmg tgh giler dok tgk citer The Vempires Diaries kat channel 8TV every Tuesday at 9.30 - 10.30 pm.... mmg best sgt!!!




aku sbenarnyer minat giler kat hero dia... Stefen Salvatore lakonan Paul Westly.... perghhhhh... hensem giler mcm 1st pakwe aku ms sekolah dulu..... teringat2 beb!!!

tak tahan tgk mata dia tu..... tido mlm pun termimpi2 ooooo

hari selasa mmg aku terpacak dpn tv dr jam 9.30 mlm smapai 11.30 mlm..
sbbnyer lepas citer VD ada citer Desprete Housewives le pulak...

6 comments:

lydzar said...

oowh malam selasa mmg tidur lewat lah yer..

sy kol 10 je dah tercarik2 bantal hahaha

Iela Fazielah said...

rugi2... best tau tgk citer ni... tu xcampur ari isnin citer CSI NY..rabu CSI LA...

Dilla Ady said...

CSI pun dilla minat kak ilah...citer nih tak penah tgk lagi nih..

Iela Fazielah said...

dilla.. tgk la... kalau x boleh bl novel dia.. mmg best tau!! CSI akak mmg xpernah miss

nza said...

best ke crite tu ilah...bunyi mcm best jerrrr......hi.hi.hi..klakar lak...tringat kisah dulu2 la tu....

Iela Fazielah said...

best kak.. kalau rajin sila la tgk..... byk adegan 18sx la..

Related Posts with Thumbnails