Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

Nak sahur ape esok ye??

Semangat nak berpuasa semua org sedang berkobar2...
aku pun sama...
tp sampai 1 tahap aku lupa lak..
esok pagi kena bgn pepagi utk sediakan sahur...
serius.. aku mmg xterpikir pun...heheh
bukan pe.. aku ni slalu gak puasa sunat...
so... mkn pun stakat roti 2 keping dgn jem/telur & air milo
terlupa lak laki aku pun nak kena puasa esok.. ngeeee

tadi ms minum pagi ramai2..
kakak2 opis dok borak esok pg nak masak pe..
baru lah aku teringat... huhuhu
kena phone hubby dulu nih dia nak mkn ape sahur nnt
korang lak.... dah prepare ke nak sahur pe...???
wah balik ni kena la singgah kedai ye membeli belah brg dapur...
oh ye.. solat sunat terawih jgn lupa....
syoknyer nak puasa!!!!

7 comments:

Aleeya said...

marhaban ya ramadhan...

Iela Fazielah said...

Aleeya: marhaban Ya Ramadhan.. selamat berpuasa Ya Aleeya...

nza said...

pagi tadi kami bersahur dgn sup ayam n udang goreng brsalut tepung...ttp akak mmg xleh sahur so minum air n tgk anak2 n hubby mkn jelh.....hu

alyyani said...

sahur apa pg td kak?sy kalau sahur tak makan nasi, sure lembik during the day. so kena la gigih memasak. huhu..

Iela Fazielah said...

kak nza: best tu menu akak bersahur.... ila sedang berdiet.. minum oat je...

Iela Fazielah said...

kak nza: best tu menu akak bersahur.... ila sedang berdiet.. minum oat je...

Iela Fazielah said...

alyyani: bagus kamu masak pepagi.. kami berdua sedang berdiet..hahaha.. kat rumh pun wat pertandingan biggest loser.. sape menang dpt RM50 cash... jadi sama2 mkn oat je.. kamu mesti xsunggup nyer lah.. hehe

Related Posts with Thumbnails