Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

nombor keramat!!

yes!!!
ni nak citer no. keramat nih...
bukan no. ekor..yg  Magnum4D, Toto4D, Damacai  atau yg seangkatan dgnnyer


NO..NO...NO....
haram ni...

ni nombor lain...
ni nombor baek punyer!!!!
nombor ni mmg skali seumur hidup je boleh dpat..
pastu nak tunggu dpt balik mmg xleh la.. kecuali direset semula...
nombor yg dimaksudkan adalah...

(sila abaikan meter minyak ku yg dah E tu.... hehehe..
maklumle nak tunggu gaji esoknyer.. er xdann nak isi minyak pg tadi)

nampak tak???
tak nampak???
xpe.. kita zoom ye..





hah!! nampak??

ni nombor keramat ni...
aku siap berhenti tepi jalan ni nak snap gmbar nombor ni punyer pasal
sebenarnyer kebetulan...
kebetulan balik keje smlm.... ms hidupkan enjin aku tgk meter kete ni
dah 099989
jadinyer aku pun jln le perlahan2 drive kete smbil jeling2 kat meter ni
ngam2 nak sampai rmh, hah terus appear 099999
terus aku berhenti tau....
pasni dah cecah 100000km aku bw kete ni
aceli masa aku baru bl kete ni milage br 30000km (kete 2nd hand)
aku pakai kete ni hingga arini ngam-ngam 4tahun 5bln
terus cecah nombor ni..
ala.. xbw kemana pun
rmh mak kat sentul je, br 60km pergi balik dr serdang,
rmh mak mertua sg. besi je, tak sampai 30km pun bergi balik dr serdng
gi opis setiap hari 28km pergi balik
jln2 balik kampung pun setahun 1@ 2 kali je
cuma ms hubby slalu outstation dulu dia ada bwk sebulan 2 kali gi kuala selangor
tu yg meter berjalan dgn laju tu
hahahha....
byk jasa kete ni..
puas hati aku dpt snap gmbar meter ni...
k la.. tu je nak cite..
rasa mcm nak frame je gmbr.. *gilor*
ngehngehngeh...

12 comments:

Dilla Ady said...

hihihi..mmg luck la no nih..susah tu nk dapat..huhuhu

dilla punye baru 65000 lebih...nnti kalu da 99999, dilla haruzz masukkan dalam blog jugek...hihihi

Farra Dhelina said...

hiks gigih amik pic..mmg blogger tegar ;p

maslinamansor said...

nombor 'ong' nie... :)

Iela Fazielah said...

dilla : mmg susah nak dpt tau... kalau dpt sila mskkan dlm blog jugak ye

Iela Fazielah said...

farra: betul tu... boleh la kot dpt title blogger tegar.. gigih nooooo

Iela Fazielah said...

maslinamansor: mmg "ong" 99999...takpun sape dpt capture 666666 ke.. fuhh mmg tabik le

adianiez AIDA said...

bagus la dpt moment tu...
hmmm aida pun cadang nak take note la meter viva kenit tu...

nza said...

wow kelas gitu...bagus la ilah cz terpikir nk snap.....

Iela Fazielah said...

adianiez: ha.. buat la utk viva mu.. viva forever!!!! hehe...

Iela Fazielah said...

kak nza: ini antara idea utk bykkan n3.. boleh gitu?? hahah.. tp ila buat pun sbb ada kwn pun penah buat camni jgk... rasa best je.. ahaks!

alyyani said...

mmg best dpt snap odometer tuh. wan pun suka buat gitu kak. tetiba nmpk no best, dia soh la snap. heheh.. banyak jasa kete tu ye kak. :)

Iela Fazielah said...

alyyani: ada gak org sepeel akak.. hahaha.. mmg best wat keje2 cam ni.. klakor pun ada rasayer

Related Posts with Thumbnails