Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

rezeki arini.....GCB mmg best!

arini aku gi keje agak xstabil
sbbnyer aku mmg xckp tido
tp dlm hati still niat utk berpuasa sunat arini...
badan masih lagi terasa penat...lanjutan aku terlalu lasak since sabtu aritu..
mlm smlm lak bertarung dgn irfan...

so... lepas je aku pump susu jam 10pg td...
tetiba i feel dizzy...semua benda aku nampak berpusing
kena pulak arini mesin QMS rosak... 
calling patient kat registration kat bawah kena buat manual
pakai PA yg bergema2 satu opis... bertambah pening aku..
lg worse keadaan bila hari ni ada pulak aktiviti testing alat penggera kebakaran
lg mcm nak pecah kepala aku... berdering2 alat pengera keselamatan...

last2 aku decide jumpa doc n amik MC...
pastu lepak dlm bilik rehat utk tido...
dlm pada tu... sorang MC kat opis ni tipon kata nak belanja aku mkn..
biasalahkan... kalau kita tlg org... org tlg kita balik..heheh
aku xharapkan balasan pun...
tp dah org nak balas dgn belanja mkn.. jd... jgn lak tolak rezeki kan
dia siap tanya aku nak ape...
memandangkan aku xpernah lg rasa GCB Mc'D...
so aku request nak mkn ni...
huh!!sggh demand aku ni kan...hahah... xpe.. gaji dia riban2... 
claim dia pun riban2 gak
stakat blnja RM12.. celah gigi je...huhu

jd nyer...jam 12.30 makanan tiba...
disbbkan aku pening n doc xbg aku puasa...
so... marilah menjamu GCB yg mmg superb ok!!!


ish2.. mmg puas hati lah GCB ni...comey je rupa dia ek...

 uhuhuhu...rasa mmg superb!!!
nnt leh pow papa la belanja mkn GCB lg...
neway... tq kak Lina!!!!

12 comments:

sall said...

bestnye mkn GCB ni. Lama sudah sall xgi mkn d McD. Kena fikir 100 kali mau pegi atau tidak.

saya_arief said...

sedap nye...
suda setahun x g mcD..

Iela Fazielah said...

sall: apsal dah lama xmkn Mcd lak??? apa kes??? jgn terpengaruh dgn fitnah2 luartu.... hehehe.. i ni puak2 berkecuali...

Iela Fazielah said...

saya_arief: awk pun xmkn McD smapai setahun?? bagustu....

lydzar said...

sedap memang sedap..

sy pon rezeki orang belanja hari tu.. :)

Fieza79 said...

asik tgk owg tayang mkn GCB..lom rasa lg...hukk

sempat lg tu mkn2...hehee

maslinamansor said...

dah ramai kata sedap... ada gak kata tak sedap...

karang saya lak pi beli sebab majoriti kata sedap... :)

Farra Dhelina said...

mmg lain citarasa kan..bg sy mmg tak sodap..cukup beli sekali je ler..heeeee..

adianiez AIDA said...

aduhai. pic yg last sekali tu yg nampak sedap nyer ...

Iela Fazielah said...

adianiez: nampak sedap sbb dah letak sos... terangkat beb!!! sos cili padi McD

Iela Fazielah said...

farra: biasalah kan.. tekak citarasa lain2.... huhuhu

nza said...

yum..yum..yum...sedap tu..trliur lak...trpaksa g masak maggie...hu...

Related Posts with Thumbnails