Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

Berbuka puasa di Felda...

n3 tertunggak.. lama tuh...hehe

em.. n3 yg terpaksa disiarkan sgt2 lambat sbb daku xjumpa wayar USB sony cybershot ku
maklumle.. dah le lappy dah rosak....
kalau dpt jenguk internet pun tru hp je...
stakat kat fb leh la upload gmabr & post status bagai..
tp kat blog boleh view je.. nak update xleh...
kena setting balik hp tu

ni nak cite bab mkn2 kat Felda aritu.....
2nd time mkn luar lepas 1st puasa aritu mkn kat kampg
so far mkn aritu ok la...
nak kata best sgt kat felda tu... xde makanan yg kick sgt pun
tp adala kambing panggang...
nak mkn kena beratur.. ramai giler org...
harga pun ok la xsalah RM50 sekepala..

so layan gmabar jelah..
kira ni kali ke 2 aku mkn kat Felda ni.. last dulu dtg 2 thn lepas

ni baru sampai




suasana ruang legar dewan perdana felda




tanya kat mana meja yg ditempah


ni masa nak amik mkan.. byk mknn... kambing golek sekor kat situ..
tp nak amik kena beratur panjnag tu

ibu.. uda & wana (mak buyung!!)

irfan & me...


 
meja kami betul2 depan pentas
ni.. FIL & adik fahmi..

syafiqah suka betul laksa ni.. mmg superb


masa ni baru lepas gi solat magrib.. fiqah ikut skali.
siap posing depan banner


penuh tu pinggan adik hakim


ni menu berbuka aku... sbb rasa syafiqah puner sedap
yg lain tu aku rantah lauk je...


adik irfan sgt susah nak suka org
atuk pun amik masa nak manja2 dgn irfan


pas kenyang bebudak ni main kat pentas
syafiqah pimpin adik main.. suka betul irfan...

kami stay smpai bapak n adik hakim abis solat terawih
bagus felda ni.. siap ada solat terawih berjemaah tu..
mkn bertrip2 smpai naik sebu perut..
dlm jam 9.45 mlm kami pun balik

4 comments:

lydzar said...

best kan family gathering

saya pon last week makan kt Felda. Tp kt Felda Chini 4 laaa..hehe

tak pegi pon lg memana buffet ramadhan ngn din :D

Iela Fazielah said...

xpe lydzar.. ada 8 hari lg.. akak pun lom buka puasa sesama kat luar yg best2 lg.. br stakat sate kajang je

nza said...

bestnya.................sejak posa sntiasa brbuka kt umah jerrr....hu.....

Farra Dhelina said...

huhu buka pose kat rmh jeee....uwaaaa..

laksa!! :-)

Related Posts with Thumbnails