Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

Saya sangat bizi + perabot baru lagi

wah.. stat ari ni sampai minggu depan..
daku sgt bizi okey..
last minit baru compom dpt gi bengkel...
pengurusan UPM nak lulus punyer lah lama amik masa
kena arrange n uruskan hal2 utk bengkel kat dlm hutan ni..
sila jgn pelik kalau xde n3 terbaru ye..

oh ye...
nak update lg....
barang baru lg smpai kat rmh...
meja mkn ku yg kecik molek
meja baru u....
hehe....

warna hitam lg ye...
jenis tempered glass
cuma yg xbest nyer...
aku bl meja ni sbb suka dgn design dia
suka dgn kechomelan dia
tp aku lupa nak ukur da...
smalm smapai, org perabot terus pasang
skali bila tgk balik..
alamak!!!! meja ni kecik sgt da...
mcm xpadan dgn ruang dining yg sgt luas n panjang
tp xpela... kira ok la tu...
(nak puas kan hati sendri..)

bar stool pulak... salah kaler..
so kena tunggu lg... dah ada nnt mesti lg lawa kot..
sekian

10 comments:

nza said...

bestnya semua perabut baru utk rumah baru.....

mamalieyna said...

bestnye..tak sabar nak masuk rumah baru dgn kelengkapan semua baru! cunlah set meja makan tu.sukaa..^_^

gewecun said...

eh design dining table tu sama la ngan umah kita..hihi..

Iela Fazielah said...

gewecun: entah2 bl dr kedai yg sama kot??? hehehe... tp mmg cantikkan design meja ni.. tu yg ila berkenan sgt

Iela Fazielah said...

kak nza: bukan semua perabot ila tukar baru... kat living hall je.. ada la rezki lebih sikit..

Iela Fazielah said...

mamalieyna: cantikkan meja tu... tu yg ila berkenan sgt tu

Dilla Ady said...

tgk macam da cantik da nih kak ilah..

jelezzzz..

memanjang jelez kan dilla nih..

hihihi

Iela Fazielah said...

dilla: kelakar la.. biasala tu.... nanmpak hokey ye.. ?? senang ati akak...

mamawana said...

Bestnyer rumah baru perabut baru serba baru daaa

Iela Fazielah said...

mamawana: rmh impian.... tp itu jela pelaburan skali je..

Related Posts with Thumbnails