Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

dan pemenang nyer adalah.......

ok beb.... masa yg ditunggu2.....
mengumumumkan pemenang GA Sempoi haku,,,,

pape pun gue mintak mahap ye..
xdpt nak umumkan ptg smlm seperti yg dijanjikan  sbb off ptg...
tergesa2 balik sbb gi tgk mr. kancil kena langgar kat dpn rmh...
kete tu dok diam2 dpn rmh pun org langgar.. gilor!!
nnt cerita lanjut aku cerita kemudian ek....

so mlm td aku pun taip la n3 ni....
tp masyaallah... giler teruk internet... hangin je aku!!!
aku xsalah kan berok band Celcom aku.. tp aku salahkan area rmh aku yg mmg teruk coverage dia!

jd... xmoh cite panjang2 .. daku pun dah xsabar2 nak announce pemenang....
sbenarnyer aku mmg dah dpt agak dah saper yg akan menang nie.... hehe..

papepun.. tahniah diucapkan kepada....
jeng jeng jeng.......
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v



amy a.k.a. mamatisya!!!!!!!!
(amy... i know u will won coz i dah bgtau u my secret...)
hehehe..


jwpn dia paling tepat!
ye.. aku nak tukar PINTU GATE RUMAH ke gate Wrought iron...

ni rupa pagar rmh aku skrg

aku rasa sungguh xmatching dgn grill rmh aku...
lg pun tgh dok berkira2 nak buat auto gate skali..
tp tgk budget dulu kot..
yg penting nak tukar gate tu dulu

 
pada yg xmenang...jgn keciwa ya...
len kali kita main teka2 lg ek....
tp aku saje nak kasi panas kat korang punyer mata..ahahah

meh aku kasi jamu mata hasil dr teka2 korang smlm...
yelah... ramai ckp aku nak tukar rak kasut baru..
aku mmg dah tukar br pun..
dia dok la menyempit kat celah pintu masuk n grill rmh smpaikan nak bukak grill beso2 pun xleh...
meh tgk ea....
ni dia rak kasut aku....ops.. bkn rak.. tp almari kasut ek
comel tak???wakaka

ada gak kata nak tukar mesin basuh...
rasa nyer tak kot... mesin bsh aku bl 2 thn lepas skali dgn water heater..
aku request kat hubby nak paling canggih xde la.. paling besor punyer
senang nak bsh comforter even carpet pun leh masuk...
malas nak antar dobi...
meh tgk lagi ek...
amik aku... 12kg.. kaw2 punyer..ingat nak amik 13-14kg
tp ingat hape??? kedai dobi ape... duduk nyer 4org je kat rmh.. ahaks!!!

oh ye...
sory la kalau mata korang jd kuning ke...oren ke..
dok pandang benda2 kat rmh aku
sbb kat rmh mmg pakai lampu kuning...kan i dah bg tau dulu..
hahaha

ada kata ampaian..
mmg akan beli.. tp not now.. nnt lepas reno kat blkg rmh nnt..
ampaian yg jenis S/steel yg boleh lipat2 terlekat kat dinding tukan??
mmg nak bl jenis tu pun... tp wat masa ni lom lg...

ada gak kata nak bl set kerusi jati... org panggil set betawi..
tp aku rs xbl kot... kalau nak bl set camtu gak tp jenis wrought iron gak kot
letak kat luar rmh kan... wah... mesti lawa..
tp duitnya non ado la pulak...angan2 mat jenin je lah

k la kengkawan...
tq 4 ur support ek.. join GA sempoi ila...
best la korang ni..

so to Amy a.k.a mamatisya...
emel ila alamat ea.. xemel, sms pun xpe...
nak self collect ke nak ila post...???haha
make ur wish ye...
daaa


14 comments:

mama tisya said...

saje teka2 tp mcm tringat yg iela ckp aritu...ehehhehe...tq2....nanti kita bg details cz nk p upm tk sure lg bila

Ibu Mifzal Arsyad said...

haha..sy teka ampaian..ihik..apasal x tukar skang..kalau x sy menang..hehe..tahniah pd yg menang..sonok plak main teka2 ni ya..

Iela Fazielah said...

ok.... i'll be waiting... bg alamat je.. nnt ila post kupon tu ek... tahniah!

Iela Fazielah said...

ibu mifzal: itu ler pasal kan...? ampaian tu kalau bl pun hubby xnak sangkut lg.. tu yg malas nak bl tu...

lydzar said...

saya pon mmg teringin nk beli ampaian yg boleh tarik tolak tu..kt jusco 89.90 je kan. betapa susah nya nk menyidai baju kt apartment yg takdek balkoni ni..terpaksa korbankan satu bilik jadi bilik ampai baju..tak best langsung

Iela Fazielah said...

lydzar: ampaian mcm tu mmg bestkan.. save space.. tp tu le... mamat tu kata xyah bl lagi... tpkan... yg murah tu kena tgk bape kilo dia boleh tanggung..

nza said...

ada GA ek???? tahniah pd pemenang....

mummy_ayu said...

tahniah to amy!! pandai tul ko bab teka meneka nie..mengena ajer..kasi tips cikit..

Iela Fazielah said...

kak nza: aah.. smlm buat... akak terlepas... xpe.. leh kali ila wat lg..

Iela Fazielah said...

mummy_ayu: itule... amy ni mmg good luck la..... asal teka mesti kena kan?

alyyani said...

dah la teka lmbt, dah tu silap pulak. heheheh.. :p

Iela Fazielah said...

alyyani: ala...kira ok la tu.. nnt kita main teka2 lg ek

eRiNsZ said...

huhuhu tak smpat nak juin.. daku busy minggu ni... x bw pon..

Iela Fazielah said...

erinz: xpe.. len kali ila wat lagi ek... jgn sedih2...

Related Posts with Thumbnails