Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

GA SEMPOI BY ILAH FAZILAH

k kengkawan...
mcm dah mention smalam....
saje nak kongsi voucher KFC/PIZZA HUT/AYAMAS kat korang...
nilai RM10.....
aku nak buat GA Sempoi by me

meh beramai2 teka ye.... soalannya...
"apa yg aku berhajat nak buat sekarang kat rmh baru aku???"
klu....
~ aku nak gantikan satu benda kat rmh aku....
benda tu boleh berada kat dalam rmh, luar rmh, depan rmh @ kat belakang rmh..~
so.... sila teka ye...

GA bermula sekarang smpai jam 5 ptg kang...

setiap org leh teka 1 kali je... taip je kat komen box aku tu
sape yg teka betul dulu... aku terus tamatkan GA sempoi ni ea....

cth jawapan: nak tukar aircond baru

cepat2.... mari teka!!!!!

15 comments:

lydzar said...

nk letak meja makan santai2 tu ke?? :)

mama tisya said...

nk tukar GATE br:)

Mama AminAzim said...

nak tukar rak kasut...

Nana said...

langsir??

::Mamalyna:: said...

kusi jati yang ada dua n ada satu table... nama saintifik, tak tau.. tp kusi tu ler..hehe

nur rabiatul adawiyyah said...

atul rase mesin basuh...

mummy_ayu said...

ayu pun nak teka almari kasut tu..
tapi ada yg teka...aci ke teka sama?

Farra Dhelina said...

apa ekkk..

emmm nnti lah nk fkr dulu ;p

Ibu Mifzal Arsyad said...

ampaian baju

Dilla Ady said...

dilla nk teka lampu syiling kot..

leh letak dalam umah, luar umah, depan umah, belakang umah..

tapi takkan la kt umah akak skang nih takde lampu kan?

ahhh..tak kire ah, teka sajek...

Ujang9897 said...

lampu baru

zaikulim said...

cat umah kot..

Iela Fazielah said...

ok kengkawan... setakat sekarang... dah ada pemenangnyer... terbetul & tercepat...hahaha
so.... dgn rasminyer GA ini ditutup.... tu pun br dann bukak ni.... jap gi i umum ye...

alyyani said...

ler, baru nak teka. kalau saya teka, penyidai baju la. hehehe...

nur said...

la... rak kasut a tu.. hehe
ALL IN ONE

Related Posts with Thumbnails