Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

mood tercalar..... bengang sgt!

adus...!!! n3 bengang merah menyala!
jam 11.30 pg.. call 1 supplier 
tanya status brg yg ditempah
dah siap ke blm?
 jwpn: xbuat lg! sbb sibuk entertain projek besar dr Melaka
alasan lain: suka buat benda 1-1... pastu nnti kalau kabut2.. nnt hasil xcantek..

aku yg dgr alasan dia: sgt2 bengang ok!
aku order b4 raya cina lg..
dia janji... 2 minggu leh siap! lepas raya cina la kunun!
lepas raya cina aku call tanya status..
still xbuat lagi..alasan sbb cina tutup kedai xleh beli barg utama nak buat bendalah tu
so.. aku tunggu lg 2 minggu.. yg penting b4 5hb Mac
skali tadi call.. dia ckp still xbuat lg!
wei.. dah 1 bulan wei! cina pun dah abis raya

aku pun nak beraya dgn rmh baru gak! hangin ok!!!!
hangin sgt2 ni! pakkan la org tua...
rasa cam nak cancel je terus! jimat duit aku gak!
tp.... aku nak jugak benda tu ada!

skali lagi.. AKU BENGANG!!!!!!!

11 comments:

lydzar said...

mmg marah ni..

cancel je la order tu kak..bg pengajaran sket

Ibu Mifzal Arsyad said...

cancel je..cr supplier lain..

Iela Fazielah said...

lydzar & ibu Mifzal: rasa mcm nak cancel.. tp takut cr tempat lain harga xleh bit yg ada skrg n kualti xsama cam yg sediaada...

mummy_ayu said...

tempah apa la tu..ugut la sikit, biar di takut sikit..

Iela Fazielah said...

mummy_ayu: segan nak ckp.. tak berani nak ugut.. sbb nak kan khidmat org tu jugak xmau org lain.. tp hati kena sabar la gamaknyer

mummy_ayu said...

tempah apa la tu..ugut la sikit, biar di takut sikit..

Dilla Ady said...

akak tempah ape nih kak..

waahhh..dilla pun pantang kalu org lambat nih..mmg skali jek la order, pastu jgn harap la..

Iela Fazielah said...

dilla: nnt dah siap akak tunjuk ye... segan nak ckp... tp rasanyer semua org tau kot...
akak ni xsuka push2 org.. nnt org buat lg teruk payah pulak... so.. kena la bersabar gak

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

sabar2 biasa la pasang surut kerja ni kengkadang kita pun pernah gak naik angin biler orang lain submit doc asal boley je...tapi nak wat camne dah nama pun pekerja kena la wat jugak

Iela Fazielah said...

itu le pasal anje

Farra Dhelina said...

ape lagi kak, mtk disc lah!! ni la masa nya..hehe

Related Posts with Thumbnails