Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

rutin si hero ku every weekday...

setiap hari nak gi keje 
kami semua akan keluar rmh sekali
aku bwk fiqah gi keje naik kete everyday..
sbb kena antar fiqah gi sekolah kan

papa pulak bwk irfan naik moto n antar adik irfan ke taska
dulu aku jln sejalan so boleh le bwk budak dua org tu
skarg jalan dah lain2... so kena la split 

so.. pg tadi masa nak kuar
aku tgk irfan pakai helmet kanak2 yg aku belikan aritu kiut sgt!
dah 2minggu aku bl helmet tu tp awal2 aritu dia lansung xmoh pakai
skrg dah mau pakai helmet tu
sempat snap gmbar dia yg dok lambai2 kat aku yg nak gerak pegi keje
while papa tlg kunci gate... (bila la nak pasang aoto gate ni??*n*)

irfan tgh adjust helmet...
kiut miut anak aku ni
suka tu naik moto tiap2 hari


tu melambai balik kat mama n kakak syafiqah...
alahai... babai adik irfan...
ptg nnt mama jemput balik dr taska ye...

12 comments:

lydzar said...

comel..!

hadif pon suka sgt naik moto pegi sekolah skg..dh takmo naik car ngn mama dah..

Iela Fazielah said...

lydzar: budak lelaki kan... suka benda mencabar... hehe

mamalieyna said...

comelnyaa...bleh la carikan 1 tuk dak arif..heee...~

Nadra Farissa said...

ilah.. harituh ternmpk irfan secara life!! cute giler.. selalu cam tgk dlm blog... hihihi...

NzA said...

irfan merempek dgn papa la pagi2 ye...mesti best tu..

risau akak tgk posisi moto tu ilah cz farouk pernah jatuh moto dgn ayah masa ayah letak moto camtu.....hati2 ye.

Farra Dhelina said...

hahah comel je!! siap betul2 kan lagi helmet tu...

Dilla Ady said...

baru terpikir nk belikan dak acha satu gak cam irfan nih..rupenye irfan da ade dulu ye..chumel okeh!

Iela Fazielah said...

mamalieyna: topi ni rm 20-23 xsalah... mcm topi mainan pun ada

Iela Fazielah said...

nadra: iye ke...ila ada xms tu?? nape xtegur....hehe....nnt jemput dtg rmh ila ye sabtu ni

Iela Fazielah said...

kak nZa: inilah rutin mereka setiap hari.. bab park moto tu ila pun seriau gak.. tp papa dia selamber je.. harap2 ok le

Iela Fazielah said...

kak nZa: inilah rutin mereka setiap hari.. bab park moto tu ila pun seriau gak.. tp papa dia selamber je.. harap2 ok le

Iela Fazielah said...

farra: itulah psal... akak sanggup stop semata2 nak snap picture ni....

Related Posts with Thumbnails