Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

lama betul xsoping -moping ni.... tetiba daku meroyan nak gi soping!

jln2 kat tenet...
pastu saje tgk2 gmbar jam Baby-G....kot ada design baru ke..tp mcm teringin balik nak bl model GMS gold ni

pastu bukak pulak website Levi's...
aritu bila dah terbeli 4helai bj kat butik Lady Like...
mata terbayang2... ish2...bestnyer kalau dpt soping mcm dulu2...
kena pulak dpt invitation kad dr Mothercare ada sales smapai hujung Mac ni 
 baju budak2 tu dah setahun lebih xbertukar... sian diaorg
kasut Bonia n Clarks pun dah rata je tapak dia... 
pastu jeling2 gak butik POLO RL yg dah lama bukak kat Jusco Ekuin tu
bra Triumph pun tgh sales berganda tu....
mcm rugi xgrab! 

semenjak 2 menjak bdan dah berjaya buang kat 7-8kg lemak ni...
seluar Levi's saiz 32 tu mcm dah longgar sgt dah...
seluar Giordano saiz 29 tu pun mcm longgar gak..
isyk2.... betul ke ni???

brg rmh dah almost complete...
mcm malas nak pikir pasal rmh lg...
tinggal tunggu Pintu Gate WI baru je dipasang minggu depan (kalau jd)
dan kerja2 mereno belakng rumah yg kunun2 nak stat buat minggu depan gak...

haha.... tp ada 2 cek lom masyuk lg ni.....
tapak tgn kiri dan tergaru2....
mak ni dah mcm meroyan je pekdanyer ni...
sabau2 ila... relex le...
asyik soping je gamaknyer....
hehe

sekian.. n3 merapu sekejap....
hahaha 

7 comments:

NzA said...

hi.hi.hi....kalu camtu kena shopping tu ilah...terapi minda gitu..

wah dh byk turun tu berat bdn ilah...

Iela Fazielah said...

kak..alhamdulillah... byk gak turun... tp smapai 1 tahap dah xlalu nak mkn yong tau fu ni

lydzar said...

hehehe byk wishlist tu..

apa lagi, cheque clear, boleh la serbu tempat2 shopping tu :)

Dilla Ady said...

kak ilah,

share la ape rahsia kak ilah turunkn byk kg ngan diet kosong..maksud dilla tak pakai ubat atau slimming prog atau PB..nak tau gak..

kalu tak kisah, bape ye berat akak sebelum dan selepas? huhuhu..

kalu ikut entri akak pasal tinggi fiqah, tinggi akak ngn dilla lebih kurang jek nih..dilla 152..akak tinggi 4cm...


kongsi la kak..ape tips akak pakai...nk kurus jugakkkkk...huhuuh

Iela Fazielah said...

lydzar: tgh tunggu cek la ni.... mana la.... dah xsabar nak soping ni

Iela Fazielah said...

dilla: nak kongsi rahsia diet kena YM or PM or emel...hehe.... nnt akak mel kamu ye....

Iela Fazielah said...

lydzar: cek pun xterima lg... tu yg gigit jari je ni.. mencik tau!... hehe

Related Posts with Thumbnails