Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

teringin nak bl meja kusi ni......huhu

ari ahad lepas ke Houz Depot Damansara...
saje dok ushar harga set kerusi n meja Wrought Iron ni
dah lama dah aku idam nak bl...tgh sale ni...half price je
pic kredit to : Houz Depot

eeei.... bila la nak terisi wishlish ni
aritu sbb kete penuh dgn car seat anak2 je..
kalau xmmg aku dah humban masuk dlm kete dah kusi n meja ni
tak tau bila la leh smapai kat Damansara ni lagi..huhu

aku bukan pe...
kalau nak ttau.... my kids every ptg mesti nak main depan rmh
kalau aku xbg main kat luar pagar, diaorg akan main dlm pagar rmh je
tp tulah.... bila dah main kat luar... harus aku kena dok luar smbil perati diaorg kan
kalau ada set meja n kerusi lg lah selesa aku tgk dorang main
sambil duduk leh minum nescafe segelas n makan kopok lekor..
auuuuuuu teringin nak feel mcm tu....
xpun... port ni khas utk hubby yg kuat hisap rokok tu dok kat sini utk smoking
xde la dok depan pintu rumah hisap rokok tu...


nmpaknyer ahad ni aku nak gagahkan diri jugak la turun dmansara skali lg
xpun turun KL je kot.. leh soping bj raya skali..uhuhu
offer pun smapai 30 March ni je....
er ada sesap nak join ai gi soping ke??? jom le soping reramai..hehehe

8 comments:

mummy_ayu said...

memang best kalu dpt set tu..lepak2 dpn umah, sambil tgk anak2 main..wah..nie buat tak sabar ayu nak pindah umah nie..lambat sgt dpt kunci tu...

Iela Fazielah said...

mummy_ayu: lamba dpt kunci ea..feel sama mcm ila ms tgh tunggu rmh siap dulu...sabar ye... amik ilham je skrg ni n buat list dr skrg...

irmafittaputri said...

ade sale ke kt houz depot tu....dh rembat update ye kak

Iela Fazielah said...

irmafittaputri: aah..tgh sales giler2... tu yg dok berangan nk bl samapi demam2 ni..nnt akak update kot berjaya rembat ea...hehe

Farra Dhelina said...

bestnya ada rumah sendiri kan..asik fkr nak beli itu ini..

yg sy ni..asik fkr..bila lah nak ada rmh sendiri..haih..

Iela Fazielah said...

farah: kelakar la kamu ni...xpe..skrg just fikir simpn duit..simpan duit... hehe...

NzA said...

mmg cantik!!!

Iela Fazielah said...

kak nza: tq

Related Posts with Thumbnails