Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

dah beli saham Bank Rakyat???me dah....

td pagi..opis aku lengang... 
aku pun peliks..... smapai bos besar aku naik..
dia tanya...: "semua org gi Bank Rakyat ke??"
aku: "eh ye ke doc? saya xtau pun...buat pe..?"
boss: "gi beli saham la..."
aku: "ha!.diaorg xbg tau pun..diam2 je"

lepas tu pelagi cari member...
stat kete terus.......vrommmmm...gi ke...

aku gi Bank Rakyat cawagan serdang raya je...

utk makluman.. Bank Rakyat bukak saham RM1bilion...
tp setiap org boleh beli RM500 sahaja...
so pelagi.. harus grab kan???? saham bank rakyat deviden dia termahal buat masa ni

leh tahan ramai giler org weh...
kat 3 jam aku tunggu turn tau

lepas dah beli...lega!!!

korang xbeli ke???? Rm500 je... 
tp kena buat buku akaun bank rakyat dulu kalau xde...
kalau nak tmabah lebih RM500 pun boleh.. just isi borang dan submit
nnt bank rakyat akan submit ke HQ utk kelulusan..
kalau lulus nnt diaorg akan call n br dtg cwgn n bwk duit....
aku isi gak form ni nak tmbah dlm beberapa K lg... hehe
harap2 luluih.. 

selamat bersaham ye

10 comments:

Farra Dhelina said...

menariknya kak! harus beli gak ni

Dilla Ady said...

tak beli la kak..takde wet..huhuh

ni sampai berapa haribulan ek kak?

lydzar said...

sampai bila dorang bukak utk belian saham ni?

Iela Fazielah said...

farra: cepat gi bank rakyat...nnt abissss

Iela Fazielah said...

dilla: xde duit xpela... saham ni kalau ada duit lebih je.. sbb nak keluarkan mmg susah...

Iela Fazielah said...

lydzar: smapai abis terjual 1bilion tu.. tp kena cepat2 la

CiK Jue aka ibu FarisYah said...

cik jue dah beli...rasanye dah lama dia tawarkan ...sebab cik jue dah beli dalam 6 bulan yang lepas

Iela Fazielah said...

ye ke cik jue???? kwn ila br call bln lepas dia kata xde.. ni pun br tau semlam... berpusu2 org dtg ke bank rakyat membeli saham..peliks2

NzA said...

masa 1st time bank rakyat buka saham dulu akak n suami smpt rembat RM30,000..mmg every year masyukkkkk!!!!!mmg brbaloi2.

Iela Fazielah said...

kak NZA: tula kak... ila mohon nak tmabah 10k..harap dapat la

Related Posts with Thumbnails