Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

butter haram kat malaysia

fasal butter yg haram tu
dia br dpt emel dr kwn dia
tp aku copy la gmbar emel tu


terus aku search kat glm google...
inile rupanyer...


pastu aku siap tanya lg kat kakak2 opis aku
diaorg kata diaorg pakai
terutama nak buat kek kukus...
nampaknyer lepas ni xleh pakai lg...
aku just share info..

7 comments:

- dieyana - said...

ha butter ni dah lama ada kat pasaran, dr mak saya muda lagi, butter ni org buat kek kukus, n dgr2 kek lapis sarawak pun buat dgn butter ni :-(

Iela Fazielah said...

itu le.... mcm2 skrg ni

NzA said...

aduhai ilah, dh brapa byk dh makan butter tu utk buat kek...hu...

Iela Fazielah said...

kak nza: tu la kak...

yantz-yeem said...

aiyaaaaa....smuenya meragukan kan??

salam..ada peluang besar untuk anda memenangi rm30,rm20 & rm10!!nak tau apa?jom jenguk blog saya...

Mama Zharfan said...

me singgah :)
me tak pandau baking so jrg lah nak beli butter hehehe

Mama Zharfan said...

sbb u linkkan my blog kat blog u ni, ari ni me sajer2 check referral nuff--blog menyumbang 28 UV tau!! tqvm!!!

Related Posts with Thumbnails