Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

going 4 bday party 2day

1st off all..nak ckp..
me sgt hepi since ptg smlm sbb...
my hubby's laptop dah pulih sediakala...
means me boleh jln2 BW mlm2 pasni blk...
n also update citer hari minggu kalau berkesempatan...

balik pada tajuk..
2day ada jemputan bday party Eizz Eiyman Nazrin...
wajib pegi ni...
invitation kad n peta dah printout..
tp still xpuas hati....
pepegi ni still on lappy n search kat google map

yessza dah dpt jln yg lg dekat..
tp me still cuak2 nak pegi sbb kena drive sendiri..huhu
hubby xde sbb ada kelas minggu ni....uwaaa...
tp xpe....skali skala kena kuat semangatkan...
eceli jam 10 jap gi nak gi jusco dulu..
br nak bl hadiah mmg xdann nak bl smlm sbb ada kelas...

xsabar bak jumpa e-Car...
paling xsabar nak mkn kek n cuppy's dia....walla..
hehe..
oh ye...theme kaler biru n kuning...
ermmmmm...mungkin lebih byk biru dr kuning ni kot...hehehe....
to mummy ayu....jumpa ptg nnt disana ye.....daaaa.

3 comments:

sall said...

Sempat shopping bagai ye. HAppy dayy.

NzA said...

mesti meriah....

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah bestnya pi bierthday party tokey kek ek

Related Posts with Thumbnails