Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

isyh2...... kesian gambit

arini BW.... 
bc kat n3 mamayatie pasal clip video Gambit Saifullah...
sian aku ni... org dah lama kepoh pasal clip video ni
aku br terhegeh2 nak baca.. haha

td aku tgk la clip tu kat youtube...
memula tgk clip lagu versi melayu
nyanyian Prima Yen... tajuk Marilah


rasa nak gelak dgr senikata laku dgn aksi2 dlm video klip tu..
mmg mcm xmasuk dek akal..
asyik cakap "Marilah menari bersama ku..."
tp adegan ajak main.... mengong... 
tp mmg serius la ada unsur2 lucah...
w/pun adegan last skali tu xsmapai bape saat..
tp kalau dah dok depan tetek org tu mmg la lucah namanyer...
siap bertenggek lg tu.... hadoi....!  
bila dgr pulak lagu versi Inggeris tajuk Addicted... haha
mcm ok la dgn lagu tu... tp lagu versi bahasa melayu mmg xsesuai 

sian Gambit... camne la dia sendiri xpasan...
pada aku mmg agak memalukan.... xkisahlah utk pasaran antarabangsa...
tp bila dah katapun pasaran antarabangsa...
4sure bwk nama MALAYSIA... sebuah negara ISLAM...
jgn jadi mcm SAUDI ARABIA dah.... malu nak bukak channel arab kat astro tu..
semua pakaian seksa seksi.... lakon citer pun byk xsenonoh...
haish.... pela nak jd donia skrg..

pape pun....PEACE NO WAR... sekadar meluah pandangan...

p/s: aku suka giler kat Gambit Shah Jazlee ni.. siap mimpi2 lg... ms tgk citer Asmara tu

8 comments:

MrS. F!zA said...

hiks..suka kt gambit ke suka kt shah jaszle?dlm asmara gambit takde :P

~MrsLayLa~ said...

kak ila oiiii... gambit tu pngarah vdeo klip neh, plakon tu yg nmanye shah jaszle...huhuhuhuhu...

Bandar Putra Permai Resident said...

hi there..Visit our Bandar Putra Permai e-Community portal. Share your place for dining, thought, new property development, complaints etc.

Farra Dhelina said...

gambit tu yg buat vdeo klip ni.. shah jaszle yg model dia..

mmg tak semenggah tau si gambit ni buat vdoklip..apeda..wat malu je..

hbs, dah tak suci dah si shah jaszle ni..haih

shah jaszle ni pun satu..main amik je job mcm ni

Iela Fazielah said...

lor... mmg aku lg bengong bab nama artis.. patutla rasa lain je aritu tgk muka gmbit.. pape la.. janji aku suka si hero asmara ni

Iela Fazielah said...

farra: betul la mamat ni.. nape la dia sanggup amik job ni kan...

Dilla Ady said...

gambit ni mmg *******, censored sket ayat nnti die hamuk bloggers susah pulak kan..

da salah, tak nak ngaku pulak tu..

dulu minat gak kt shah jazsle ni..tp bile dgr cam2 citer panas die..pastu tgk kt vc ni die cam stim semacam jek..hahah...terus tak minat da..

NzA said...

akak pn tgk masa tgk kecoh2 hr tu..mmg geli sungguh perilaku mrk tu...buat malu kaum jerrr....

Related Posts with Thumbnails