Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

kenapa susah sangat nak upload gmbar ni??

korang... korang perasan x..
dah nak dekat seminggu dah n3 aku semua dah xde gmbar..
smlm dpt gak upload sekeping...tu pun berkurun tunggu..
aku xtau server problem or blogger problem..
tp semua org upload gmbar ok je...

tension ai u.....
aku suka cerita dr gmbar... tp xleh upload..
so.. citer semua ai peram je ea..

cuma arini nak bg tau..
aku dah keje balik..
syfiqah masih xsembuh lagi..
muka n badan dia kemerahan mcm udang bakar..
kesian... still kena sapu calamine lotion...
harini nenek sg. besi jaga syafiqah...
tq to my MIL tlg tgkkan cucu sulong dia...
mama n papa syafiqah xleh nak cuti dah ni...
adik irfan ke nursey mcm biasa...

k la... xde pe nak cite...
tp kot korang tau ape problem tlg la aku..
ke aku kena setting balik dlm profile blog ni utk tmbah memori ke..
kot jelah.. sbb aku tak tau nak buat camne...

6 comments:

mama tisya said...

ada kuar error or die ckp dh limit ke time up gmbr tu??

Iela Fazielah said...

mamatisya: ada gak keluar ayat tu... ada tu tulis server reject..ada tu dia reading nak upload berejam2 tunggu...apsal ea?

MamaYatie said...

dah smp limit kot ilah..saya ok jer..

NzA said...

mlm td akak cuba gak upload ttp xdpt2..ingatkan akak sorg je kena...pelik gak cz lie tenet akak laju cz package blockbuster n slama ni xde masalah........

moga along cpt sembuh.

.:nhalilah:. said...
This comment has been removed by the author.
.:nhalilah:. said...

akak ok jek upload gambar... maybe dah berat belog tu..
et well soon fiqah..

Related Posts with Thumbnails