Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

sedang giler novel

bermula pasal tgk kisah nora elena kat TV3..
org kata bc novel lg best banding citer kat tibi...
so... aku pinjam novel Kasih Yg Suci ni utk baca...
lepas baca novel ni...tetiba aku rasa sgt2 best nak bc novel
patutla samapi kakak aku giler bab membeli, membaca & mengumpul novel
kakak kat opis aku sblh aku ni pun sama...
memula aku dok pikir jugak..
best sgt ke??
tgk pulak harga novel..
boleh tahan mahalnyer...
yela... 1 buah paling murah RM19...
pastu...ada ke masa nak bc novel ni????
mcm2 pertanyaan yg selalu aku dok pikir dulu

nak jd cerita..
lepas bc novel kasih Suci tu terus aku rasa syok pulak
ntah mcm mana.. kan aku cuti smapi 3hari kan ms cuti skolah aritu
balik rmh mak aku ternampak  novel kakak aku..
aku pun stat la membaca lagi....3 hari dok rmh mak aku dpt khatam 2 novel..
tajuk: Andai Itu Takdirnya & Cinta Datang Lagi
dedua novel ni mmg best..
paling best citer Andai Itu Takdirnya...
giler best... yg xtahan tu.. dr stat aku bc novel tu smapai habis..
aku nangis giler2...sgt touching citer tu...
n serius smpai skrg aku teringat2 citer tu...

pas tu aku siap bwk balik lg 2 novel ke rmh utk baca...
bset jugak citer ni.... tajuk :Kau Yang Satu & Andai Kau Jodoh ku...


nak jadi citer lagi....
lepas abis bc novel ni terus aku rasa gian sgt nak bc novel lagi...
hati mcm xkaruan... aku nak bc novel lagi..
nak bc novel lagi...
skali borak punyer borak dgn hubby... br aku tau jiran aku sorang ni kakinovel...
wah.... aku jd sgt2 bahagia...

dgn tak malunyer... aku ke rmh nyer dan pinjam novel...
dpt la 2 buah.... 
serius...3 hari aku abis bc 2 buah tu...
tajuknyer: Pergilah Air Mata & Tak Mungkin Ku Hindar...


pergh....!...serius giler weh...
tajuk Pergilah Air Mata tu citer dia mmg best giler..
sib baik aku xgiler...haha..

skrg ni semua buku aku dah abis bc dan aku skrg sgt2 kemaruk nak bc novel lg...
nak pinjam lg segan pulak...
so korang nak tau aku buat ape pastu...???
next n3 aku citer ea.....
nak smbg buat keje jap ea.

tp rupanyer mmg heaven bc novel kan??
lupa masa...lupa nak masak...lupa nak layan anak...
hidup mcm dlm novel je... gilorrr..

ok..nest n3 aku smbung citer lg eaaa..daaa

8 comments:

mummy_ayu said...

ha ha ha..welcome to the cub..
kan? bila dah start baca satu, memang tak leh stop....

alyyani said...

cerita yg satu tu mcm penah baca tp tak ingat cmne cite dia. amboi kak, mmg gian betul ni :p

Iela Fazielah said...

mummyayu: hehe..i join kelab uuu....mcm xcaya!

Iela Fazielah said...

alyani: gian giler2

tiny hayyzad said...

pergilah air mata tiny da repeat 5 kali...g best gilerr....sib baek lom giler..hahah...

kiEyn kiNah said...

usha blog sy tgk novel yg agak best gak....^^
cte andai itu takdirnya mmg sgt.....sgt...sgt touching....

Iela Fazielah said...

betulla tiny,...citer tu sgt best

Iela Fazielah said...

kieyn: cte andai itu takdirnyer jgn ceritala,.... akak nangis xhenti2...adik akak ckp...akak memain..tp serius xtipu..dr stat citer smapai abis mmg nangis betol2... ending pun best,....

Related Posts with Thumbnails