Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

sekitar suasana bday party anak e-caR...

last sunday....
me n kiddo went to e-caR's son bday party...
sgt2 happening event dia...
me pegi bertiga je...hubby xjoin sbb ada kelas...
seawal jam 2 dah bertolak sbb party stat jam 2.30 pm
tp leh pulak me tersalah tempat...
last2... kul 3 baru smapi kat tempat party...
kalau ikutkan... dr rmh aku kat lestari putra ke bukit puchong tu cuma 10 minit je leh smapai..hehe..

 me on that day...with new jeans dress dr Kitschen Butik...

ok..smpai2 tgk tuan rmh dah tunggu dpn pintu atas tangga..
dan ayah e-car leadkan utk bacaan doa selamat..
org masih xramai lg masa ni..
dlm 20 minit... habis la bacaan doa..
owh ye.. xlupa juga... hadiah utk bday boy


lepas je bc doa...pelagi... masa utk bersantap la...
meh tgk menu dia hari tu

 see.... penuh satu meja...
menu utama... mee kari dan meehoon sup...
mee kari mak e-car mmg best!

xlupa jugak... harus ada product kek keluaran e-Car kan...
ada mini tart... apam polka dot dan choc moice...
paling aku suka selain kek di atas adalah...

kek sarawak berbagai perisa.....walla!!!!
ni kek fav aku selain chocmoise tu..

bila dah siap amik mknn... masa utk menikmati hidangan lah kan

tgk lah dua beradik ni...
syafiqah kalau jumpa meehoon n sup.. benda lain terus dilupakan...

dalam pada tu...
aku dok perati hiasan n deko kadai yg disewa oleh e-car utk bday party eiymann ni..
mmg cantik... pinky minky... 
  

selain tu.... tema bday kalikan adalah TOY STORY..
harus kat tv tu ditayangkan DVD Toys Story...
dan paling utama...
harus kek dan alas meja pun tema Toys Story gak


meh tgk rupa bday boy...
siap pakai bj koboi mcm patung woody dlm citer Toy Story ni tau


dlm jam 3ptg camtu... 
dtg la uncle clown.... wah... berebut budak2 nak kan belon..
syafiqah pun xketinggalan... tp dia ala2 malu pulak..
nak kena mama dia temankan nak mintak belon bunga


ni belon bunga fiqah dpt...

tp belon ni kejap aje dia main...skali dia sudah dpt belon halogen...
harus asyik la pegang belon ni....
sbb kalau lepas... pastu org lain yg amik....

irfan pun giler main belon gak...
anak2 aku hantu belon daaaa..


dlm kemeriahan tgk anak2 main...
1 lg yg mak2 budak pulak buat haruslah beramah mesra dgn mummy2 bloggers yg dtg kan...
sape bloggers yg dtg??? ramai..
tp yg aku kenal...kak Sall..... lama xjumpa kak sall

 berkilat2 muka kitaorg dlm gmbar ni...

nattdeonlyone pun ada...

natt ni lg 10 hari nak bersalin tau...relex je dia..
bagusla.... 
yg sebelah natt tu aku lupa lak nama dia.. tp bloggers jugak tu

sementara tu.. dlm jam 3.30ptg mcm tu...
stat la acara potong kek oleh bday boy ditemani oleh pa&ma dia..


dlm pada tu...
aku mmg xberganjak nak tunggu mummy ayu n nett dtg...
mmg kepoh2 la lepas tu...

tu dia.... geng2 bloggers bila dah berkumpul...

last skali....
sebelum balik dlm jam 5ptg tu...
kami bergambar beramai2 bersama empunyer party...
xlain tak bukan puan E-Car nyer...


also....spesel post dr syafiqah dgn uncle clown...


keseluruhan...mmg best party ecar anjur ni...
tetamu pun ramai..mknn pun sedap...
lama gak la aku lepak..2jam... tp kalau kira dr ms bertolak dr rmh jam 2ptg...
smapi rmh jam 6.30 ptg ok sbb aku siap leh gi cuci kete lg tu...hehe

to Eizz Eiymann Nazrin... hepi bday to u ye sayang..
moga jd anak yg soleh dan bijak...aminnnn 
daaaa...

17 comments:

lydzar said...

bday eiymann mmg meriah setiap tahun kan..sempat datang masa his 1st bday je

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah bestnya meriah sekali, awat aqeel cam moody je, cantik kek tu...

alyyani said...

kenal kak e-car ni sebab penah masuk contest wedding photo dia. heheh... wah meriah! baru nak tanya dia buat kat mana. mcm kat umah tp mcm hall dia besar gila. sewa kedai eh. menarik idea tuh. mcm2 theme kak e-car ni buat utk anak bujang dia kan? :)

mummy_ayu said...

memang meriah...harap leh together2 lagi... :-)
wah...sal dah siap, net dah siap, tinggal ayu ngan suziey je lum....emmm...

notti netti said...

aku antara blogger pendiam kat situ.....amin.

Nana said...

xdapat nak join
ada majlis kawen

Nadra Farissa said...

seriusly nmpk meriah!! siap ada clown lagik... kalo si farissa nmpk mau meroyan... wakakaka...

Dilla Ady said...

meriahnye...best btul..huhu

alahai..kecur liur tgk kek2nye tu..paling tak tahan pada tart tu ha...

[-suziey-] said...

haiiiiii salam menjenguk..hehe..

kita xde pn gbr berdua kan..xpela..anyway nice knowing u :).hehe

MamaYatie said...

meriah ek party dia..seronoknya ilah dpt jumpa kwn2 blogger

fazilzura said...

mmg besh party tu ..

jmp awak pun time awak dh nak balik rs nye

NzA said...

meriahnya kek....

Adyshariz said...

mmg x dpt join...balik kampung la..huhu..

Iela Fazielah said...

suziey: betul...xde gmbar kita berduakan...next time la.....

Iela Fazielah said...

nett: satement paling pendiam tu mmg xleh blah...hahaha

Iela Fazielah said...

fazilzura: alamak...nape`xtegur..ila`xbape kenal la....

MaMa aDaMaQiL said...

ade gak teselit pic nat ek' k.ilah...hehehe..ni pn lom meletop lg...yg sebelah nat tu lyn fb die haslinda hussin xslh nat..

Related Posts with Thumbnails