Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

cuti & novel

since ari jumaat mlm last week
aku dpt buku baru..
smapi 2 bijik... buku lama 2x5 pun xdann nak bc lagi..
jadi... aku nekad mesti nak abiskan bc ketiga2 buku..

so.. buku pertama aku bc 

cerita best tp olahan ayat.. hampeh... dah bc 10-15 pages lebih kurang..
rs nak stop je... mmg xbest lansung... xde feel pun ye..
ape la penulis ni..tp dah bc sikit... alang2 bc jugak..
akhirnyer habis gak... 2 hari la br abis... jumaat n sabtu

sabtu ptg... terus bc buku ni lak

novel 2x5 terbaek!!!!
aku suka... watak n jalan cerita ringkas tp sgt2 best la
yg best lokasi kejadian tu mmg la kat rmh..
duduk belakang minlon serdang.. keje kat tm point ni je... jumpa kat alamanda..
eh best la.. kelakar pun kelakar... part nangis pun ada..
berbaloi2 la... 
cerita ni aku bc xberhenti la... stop cuma nak solat je... 

last skali novel ni...


kak ann opismate yg bg pinjam..
memula ingatkan novel ni bosan..rupanyer best giler citer dia..
xnyesal bc.. aku saggup tido jam 3 pg smlm pasal nak bc smapi abis
aku stat bc ptg ahad smlm jam 5 ptg... 

kesimpulan...
aku xsabar nak cr novel lg nak bc.... 
tgh ushar nak bl or dptkan novel M.A.I.D dan Cinta 3 Suku pulak....

2 comments:

* NaNa* said...

maid NANA ADE.. CINTA 3 SUKU NANA PUN PINJAM DR KWN... NNTI NANA BAWA BALIK MAID KAT ILAH YER..

Iela Fazielah said...

ok nana..tq...

Related Posts with Thumbnails