Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

love KITSCHEN design

bebaru ni aku sgt2 tertarik dgn baju2 jenama KITSCHEN...


bkn sekadar design yg lawa...
tp jugak berkualiti dan harga yg sgt2 berpatutan...
mostly below RM100...

owh.. up to date feshen dan murah..
itu yg penting....
br2 ni bukak kat Alamanda...
lg heaven aku gi soping
buat ms ni aku dah ada 3 helai bj Kitschen,.
korang xcaya korang gi le sendiri ke butik tu
paling byk choice n saiz kalau korang gi kat The Mines


antara kolecksi KITSCHEN.... pic pinjam  dr Tongue in Chic

7 comments:

Sitisifir10 said...

:) k.pija tak pernah dengar lg jenama ni.. mana tak nye asyik beli kain ela, kemudian tempah baju...mana nak perati jenama jenami ni kan...hehe

Iela Fazielah said...

sitisifir10: xpe..hari ni dah dgr... cuba2 jln2 survey2... murah2... cantik2 tau..ila pu br je berjinak2 dgn jenama ni..dia 1 kampeny dgn nicchi

alyyani said...

mines kat mana eh kak? tak perasan pulak. bole la jenguk kalau ada baju yg sesuai. dkt sgt dah tu.

- dieyana - said...

wah, bestnya, lama tak p alamanda, dlm butik ni, size kecik2 cam dieyana ni, ada tak? hihkihkh

Iela Fazielah said...

alyyani: ada.. kat depan reject shop butik dia... sgt2 cantik fesyen dia...

Iela Fazielah said...

-dieyana-: saiz lg kecik mcm dieyana lg le byk... kalau bdn besor yg payah nak cari.. kat situ sampai saiz XXS pun ada..

alyyani said...

ooo depan reject shop. ok, lunch kang terus terjah. thanks kak :D

Related Posts with Thumbnails