Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

nak berkursus n cuti... xsabarnyer

eceli next week opis aku buat kursus kat PD..
kat Corus Paradise Resort...
since bln 4 haritu dah buat preparation...gi tempah hotel bgai...
ni dah last2 minit ni tinggal nak buat tag nama n tunggu bag je tiba...

sgt2 xsabar nak pegi..
bkn sbb nak berkursus..tp nak bwk anak2 mkn angin
kalau nak tau..every year stahun 2 kali opis aku mesti buat kursus kat luar..
mcm thn lepas just kat nilai n langat je..maklumle zaman berjimat

tp tahun2 b4 tu mmg meriah la...
kalau PD ni semua hotel dah jelajah.. kali ni je br dpt gi corus tu
sbbnyer corus harga sgt mahal... mungkin sbb zaman berjimat kot
xbyk org gomen buat kursus kat luar..
so harga bilik kat corus diturunkan kot..
tp yg kalini opis aku dpt buat kat sini...

tp dlm ms yg sama... hubby xikut kami...
dia akan naik kapal....sob2... aku sgt sedih sbnrnyer..
inilah ms yg hubby tunggu2 semenjak msk kat PBJV tu..
buat permulaan dia pegi ni xlelama.. tp kira lama gakla...
biasanyer dia stakat pergi 3-5hari
kali ni lebih... aku kena kuat...sbb kena uruskan anak2 sorang2 nnt...

ok...malas nak citer byk...
sikit gmbar kenangan gi kursus every year..
aku kalau pergi kursus kat mana2..mmg bwk anak2..
kalau hubby boleh ikut.. mmg best..
ada la beberapa kali hubby xikut.. 
aku bwk mak n kakak aku as baby sitter

meh tgk gmabr... hehe


Bln Jun 2007.. kursus kat First World Hotel 3-hari 2 mlm
syafiqah br 1 thn ms ni


Dis 2007  - kursus kat Ancasa Allsuite ms ni
hubby xde.. bwk adik n along tlg jg syafiqah..syafiqah 1thn 9bln ms ni
 adik aku manja teman syfqh mandi manda while mama dia berkursus

Jun 2008 - kursus di Freaser Hill aku xbwk family sbb freasel hill ni tempat dia seram

Nov 2008- kursus lg kat Mayang Sari Resord PD .ms ni aku tgh ngandungkan irfan n arwah afrina..dlm 3 bln preggie ms ni


Jun 2009 - Kursus di Bidara Putra beach Resort, Melaka...aku xjoin sbb ms ni sedang lahirkan irfan..br abis pantang

Dis 2009 - Avilion Admiral Cove, PD ms hubby xikut gak...mak n along teman tlg jaga syafiqah n irfan

2010 - kursus kat nilai dan Langat... dedua xbw family sbb pergi balik ari je.. tp 3hari berturut2

adala kursus lain...xdpt cari gmabr.. bersepah dlm folder kat PC ni..pening nak cari..hehe..
papepun.. happy dpt keje kat opis yg best mcm PKU ni..
salah satu cara menghargai staff dgn bwk gi kursus kat luar UPM supaya dpt hilang stress disamping dpt bercuti dgn family for those yg bwk family skali.... daaaa


4 comments:

alyyani said...

waa kak, momok naik offshore eh? takpe kak, demi mencari rezeki. akak kuat. syafiqah pun bole harap. kalau st kena tinggal mau meroyan aku. hahaha..

btw, enjoy la nanti gi sana eh. :D

Iela Fazielah said...

alyyani: akak pun xpaham...offshore ke ape ke.. tp dia kata naik kapal la.. bkn dok kat pelantar tu..hehe.. tq alya.. akak harap akak tabah...cheewhah!

[-suziey-] said...

ooo corus paradise mmg best..kt pnh holiday kt situ..mmg cantik scenery..best btl kurssu smbil holiday :0

Iela Fazielah said...

suziey: ini kira kali kedua gak ila gi corus paradise ni... mmg tempat dia cantikkan..cuma jauh la pulak dr pantai sbb dekat dgn teluk

Related Posts with Thumbnails