Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

tawaran baru utk astro b-yond subscriber...

korang...
yg amik astro b-yond ada x dpt phone call dr org astro???
yelah.. skrg kan tgh hangat isu astro naikkan harga dgn caj servis tax 6% tu...



smlm aku dpt phone call dr astro...
dia tanya aku kot aku dpt x surat dr astro
surat pasal kenaikan harga
dan dlm tu jugak ada tulis pasal 1 pakej baru dia org panggil Pakej Super Pack 1

aku ada pdt bil astro tp xbukak n xbaca pun
bila dah diaorg call tu dan2 tu jugak aku bukak n bc surat tu
sib baik kebetulan aku ada bwk dlm beg aku ni

kalau nak tau.. 
kat rmh aku amik pakej 2 mini pakej (kartun & variety) + sports..
sbb pakai b-yond harga pakej aku RM 92.95 kot..
kalau plus tax jadi RM97.95 kot...mcm tu la..
hubby yg byr bulan2...

dpt surat br diaorg bg tau pakej sedia ada ni naik harga ke Rm102.95 sebulan
kalau plus tax jadi RM109.95 sebulan..
giler bab! mahal nak mampus...

tp dia ofer pakej Super Pack 1 dgn harga Rm125 leh tgk semua channel termasuk Movie, sports, kartun, learning, variety... eh semualah...termasuk HD channel dan buat rakaman utk astro beyond..
kata org astro tu pakej ni seumor hidup..
harga RM125 tu plus tax... 



aku lak lepas pikir2.. aku stuju amik pakej br ni sbb beza dgn harga lama aku cuma perlu add Rm16 je..
mlm smlm gak aku dpt tgk semua channel tu kat Astro...

kot korang dpt offer mcm aku ni... korang pulak rasa camne>>??
aku rasa mcm berbaloi2....
ke ini trick astro je..cerciter....

3 comments:

Sitisifir10 said...

tak guna astro pun k.pija dah tak sempat tgk tv...tp kalau ikut ati nak pasang astro sbb sian kat husband jenuh cari tpt lepak yang takde org merokok tiap kali nk tgk bola dan... kat area sini org tak minat tgk f1 padahal dia suka sangat

Nana said...

aku dah xde ati ngan astro dah potong pon
22 july ni astro last kat umah sakit ati asik2 naik rege je

Zue AnnaLeeya said...

tulah kan??? benci tol astro nih..
asyik2 naik rege jer...
akak xde tmbah2 pakej dah....
beyond tuh mmg akak amik sblom diaorg naik rege lagik....
channel yg sedia ader pon mmg tak smpat tgk sgt....

Related Posts with Thumbnails