Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

tudung RATU

korang... biasa dgr tudung jenama RATU kan
aku kan..br la berkesempatan bl n pakai...
dah lama nak pakai...
teringin nak pakai..
tak terpegi2 butiknyer..
akhirnye sabtu lepas dpt jugak beli
kebetulan hubby ajak mkn kat ICE ROOM..
nnt citer dia story kemudian.....

ok.. butik RATU yg aku tuju kat Bangi je
ni butik dia...
staf dia baik2 n peramah...
kebetulan tgh sales...
dpt la rembat 2 helai tudung jenis selendang tu...
tp aku dah pandai dah sikit skrg..
dulu mmg zero to hero bab nak bergaya pakai tudung jenis selendang ni..
rupanyer petua bl je anak tudung owning tu...ngeh2...

hasil rembatan..


smlm secara rasmi aku pakai ms gi dinner dgn family hubby kat Hotel Equatorial Bangi...
mkn buffet....


aku ni suka bl benda yg berkualiti bkn la nak berjenama sgt
paling penting kena dgn budget..
pastu sedap dipakai, selesa, kain pun xla cepat rosak
mcm Ariani tu mampu bl ms sales jelah..
tp design simple2 je..nak yg berbatu2 tu mcm xbl la..
mahal..
dpt lak tudung RATU ni harga ok..berpatutan..
cantik n bermutu...
kena pulak...jenis 1 patern dia cuma keluarkan 20helai je..
kira ok la cam tu kan??

korang.. gi la jln2 kat RATU tu...pasti puas hati

12 comments:

alyyani said...

kak ila, aritu kak ila tanya mana saya beli tudung cantik2 tu kan? tu cap fareeda kak. kat bangi gak. 1 row dgn pizza san francisco bangi. kalau akak bekenang tudung jenis selndang bole la pakai. cantik2 kaler dia. ratu belum kesempatan masuk lg. banyak sgt kedai tudung kat bangi tu kan.

Iela Fazielah said...

alyyani: itu le.. mahal x harga tudung fareeda tu??? yg ratu punyer ni murah je.... heh..nnt akak gi skodeng kat fareeda tu pulak...

cheqna said...

lagi satu tudung yang besh adalah jenama annisa...cheqna suka pakai..=)

Iela Fazielah said...

cheqna: iye ke.... nnt ila search.... hehe..tq ea

alyyani said...

k.iela : masa sy beli tu, fareeda tgh launch tudung tu. harga sehelai rm80. kalau normal price rm120. mmg pengsan la. tp kalau beli kat fb murah kot. sy tak pasti. ramai kata murah kalau beli online. tp bab beli tudung ni, kena test pakai ye tak. skang agaknya tgh sale raya kot. :)

Adyshariz said...

betul tu, kene ader awning baru kene dgn gaya tudung..hehe, mcm2 la pesen tudung skrg, yg penting tutup aurat..

sall said...

tunggu gaji baru, pasti akan ku redah juga. Ratu oh Ratu.

::NureeN:: said...

cantik.. RATU, pernah dengar tp x pernah p.. nureen x brapa suka pakai tudung mcm ni sbb rasa mcm x sesuai jek ngan muka, pastu asben plak x suka.. so better x yah try kan hehee...

nk mintak tlg komen cini

http://nureenasirellesya.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

tqvm

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

cumell... tp sy lom ada lg la koleksi ni..
kat ganu non ado, Ariani aje yg de..
huhuuh, kena bodek ngan asben gak ni, mitak 1 tuk raya nnti.. hehehhe

Dilla Ady said...

sori kak lame tak singgah sini..

eh, cantik la akak pakai tudung nih..dilla masih berbawal lagi..huhuh

Fieza79 said...

pantang tgk dn dgr ada sales tudung...suka nak rembat...biar murah asal berkualiti sudah...

MamaYatie said...

cantek la..terletak jer..

tak pernah lagi beli tudung kat butik..beli kat kedai biasa ajer..hehee

p/s: ilah, name sticker utk fiqah & irfan dah buat? weekend baru ni ada gi k4 subg jaya..perghh..ramai sngt org beratur plus lembab! nurin punya saya tak buat..tak snggp nak tunggu

Related Posts with Thumbnails