Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

2 minggu baru khatam...

akhirnyer...
setelah 2 minggu aku bc novel ni..
mlm smlm..
jam 10.47mlm... aku khatam bc...
nak membaca 30 bab pertama mcm nak giler aku rasa...
penuh dgn ayat2 korporat...
bc 2-3 muka surat...aku tertido...
dah la buku ni tebal giler...

cerita sbenar bila dah smapai ke tgh2 bab baru lah rasa best citer ni
cuma bila dah smapai klimaks...
hero mati pulak accident...
dtg hero kedua... heroin pulak mcm hilang ingatan...
last2.. sib baik hepi ending

korang...
kot suka bc citer2 ada unsur2 korporat... company...
boleh beli novel ni ye..

6 comments:

lydzar said...

lagi satu buku berjaya diabeskan :) saya tak terbaca dh kot kak..tumpang baca sinopsis dari akak je lah

Iela Fazielah said...

LYDZAR: boleh la diterima ..haha... kira bc novel jugak ni..bc sinopsis

tiny hayyzad said...

ya Allah buku neh da 3 mweeks tersadai tepi katil..mule bace alamak cam burink jee...rasenye baru smpai 100++ page jee pastuu tutup...xtaw laa np xleh nak bace..hihi...biler leh abis xtaw laa...hihi..

Iela Fazielah said...

tiny: sama mcm ila gak la.... bercinta nak mengabiskan... 1 mlm tu baca jugak... sbb rugi pulak xbc kan.. dah le mahal..haha... rupanyer kat tgh2 br ada kisah pasal org.. kalau x..xhabis2 la citer pasal projek dia..pasal masalah opis..
tp yg sakit hati kat heroin dia tu si Areena.... bengong nak mampus...haha

Dilla Ady said...

uihhhhh...lame da tak beli novel..

teringinnye..tp kena tgk bajet dulu..huhu

Iela Fazielah said...

dilla: ms akak br menceburkan diri ni kira budget gak..tp skrg... asal abis je bc buku... rs ketagih nak bc terus gi kedai bl sebijik pastu cover blk blnja 2hari xmkn kat opis..boleh>>>haha...

Related Posts with Thumbnails