Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

aku akan beraya di perantauan...disisinyer....

alhamdulillah...pepagi ni..
tiada yg lebih bahagia sebahagia apa yg aku rs sekarang...
TIKET BOOKING AIR ASIA sah telah berada ditangan ku...
kami akan beraya di sisi suami & papa....



FYI..hubby still xdpt balik KL utk beraya...
projek delay n terus delay tanpa tarikh yg comfirm bila nak siap..
membazir sungguh aku rasa... 
tp xpe..janji company byr kan....
1 lg faktor cuaca.. nak buat camne..
aku redha...

yg penting... hubby pun sanggup berkorban membeli tiket kapal terbang utk kami 3 beranak 
menemankan dia beraya di sana... 
aku pun consider kat dia yg nak kena keluar almost Rm1.5K utk tiket kami je..
tq so much sayang...

mcm2 dah plan ni...
nak bwk ketupat nasi, pulut palas, rendang semua...
nak mkn ketupat sama2 dgn hubby...
miss him so much...
1 month 5 days already...
xsanggup nak tunggu dah..
walau pun jumpa kejap je...

dlm otak skrg...
menghitung hari nak ke sana...
bkn menghitung hari nak beraya...
hehe....

16 comments:

Nana said...

ADUH SEKSA KAN RASA BILA XDAPAT RAYA NGAN SOMI
AKU THN NI AMRUL KEJE MMG XDAPAT LA RAYA SAMA
NAK G KLUANG CAM MALAS JE HEHE

zailamohamad said...

beraya kat mana?? suami ielah kat offshore eh??

takpe, yang penting dapat berjumpa bermaaf-maafan di pagi raya;)

lydzar said...

alhamdulillah, lain sket la raya kali ni kan..beraya diperantauan..tp as long bersama yg tersayang..mesti meriah

Iela Fazielah said...

nana: mmg seksa.. kalau dia jenis weekend father ila leh terima lg.. ni mmg xjumpa dah sebulan dah..nak tunggu lg sebulan mmg merana... sib baik dia paham n dia pun nak jumpa kami anak beranak jugak

Iela Fazielah said...

zaila: bintulu...tp bkn offshore.. harapan ila dpt jumpa yg penting... raya tu alasan paling kukuh la nak berjumpa

Iela Fazielah said...

lydzar; sgt2 lain... mungkin memori nak bergmbar di pagi raya pun xde mcm 5thn sblm ni..tp skrgnyer dpt gak jumpa...

- dieyana - said...

alhamdulillah, ada tiket, beraya kat sana la iela sekeluarga ya...hati2 ya! :-))

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

janji suami de bersama kan..kt mana2 pon tak kisah.:-)

alyyani said...

bintulu eh kak? sy ada office kat sana. ok la tu kak, janji husband ada kat sisi. and keje2 gini faktor cuaca mmg penting. budak2 office ni, kalau kena campak jauh2 balik sini tak kenal rupa dah. bejanggut berjambang bagai. tp momok tak gitu la kan kak :)

eRiNsZ said...

yang pnting bersama encik suaami... enjoy your day dear... melancong smbil berbaju rayer hikhikhik

Zue AnnaLeeya said...

xpelah beraya kt mana2 pon...
yg penting dpt beraya dgn somi...
dan yg paling penting dpt cium tgn somi di pagi syawal kan????

.:nhalilah:. said...

akhirnya... kat mana pun xpe.. asalkan dapat bersama...

Iela Fazielah said...

alyyani: momok berjambang tu xmungkin..sbb jenuh dia bubuh buah pala kat muka dia janggut dia byk tu jugak tp berjanggut mcm kambing tu mungkin... haha.agak2 leh tocang kot...

NzA said...

saat yg indah beraya di sisi org trsyg....

notti netti said...

Ilah- sekali sekala.....kan....yg penting dapat gak beraya bersama.....ehehehehhe

Iela Fazielah said...

betul tu semua.. tq... kami berharap dapt berkumpul semula sefamily..w/pun beraya dlm bilikhotel je...

Related Posts with Thumbnails