Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

assistant kecil di opis...

aku kan...
sebulan ada la beberapa kali buat ot kat opis ni..
biasalakan... cr duet lebey..hehe..

jadi..biasanyer aku mmg terpaksa jemput syfqh dulu dr sekolah...
pastu bwk dia kat opis n dia akan menemankan aku buat ot smpai jam 9mlm
nak antar blk mmg xleh..
rmh jauh tu...so.. terpaksa la menyusahkan anak ikut mama dia buat keje kat opis..
memula dulu mmg kesian kat dia sbb dia boring..
lama2 dia dah ok..

biasanyer aku suruh dia tgk tv n siapkan keje sekolah..
kalau semua dah siap...
br aku bg dia main kat PC bdk opis..
dulu memula dia suka main games Barbies atau Disney Playhaouse tu
skrg ni jarang main games dah..
dia lebih suka melukis...
ala.. guna Paint tu..

xsalah dia mmg ada beljar komputer kat tadika Ho..
sbb aku xajar pun dia guna kompter ni..
dia beljr dr sekolah...

nak tgk hasil kerja syfiqah..???
cantik ooo...

meh tgk...

cun x lukisan syfqah..
dia lukis pokok epal dgn sun n pokok bunga...

2 comments:

NzA said...

kalau cikgu dpt buat ot kan best.....he, berangan je..

kak long mmg kreatif.

MamaYatie said...

good job fiqah! sama ngan nurin..suka lukis2 kat paint..nurin suka buat bentuk2..pastu bubuh kaler warna warni..:)

Related Posts with Thumbnails