Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

baru pakai 2 thn bateri dah kong!

salam 1 Malaysia semua...
lama aku xhapdate blog ek..
soryla...
thp kesihatan xbape baik n thp kemalasan yg sg2 tinggi
ditambah pulak thp kerja yg sgt2 sibuk dan tahap xde idea pun iye jugak..

ok arini saje dtg opis buat ot skit
ada ms sikit..
saje nak celoteh...
tentang bateri kong....
bkn bateri kereta or bateri kamera...
juga bukan beteri henpon....tu standart...
1-2 thn tempoh kompom kong punyer...
tp ni pasal bateri jam ok..
bkn jam cikai2... tp jam mahal ni..
tensen mak ok!

jam yg dimaksud adalah jam ni


jam ni adalah jam hadiah anniversary thn 2009....
anniversary 4thn perkahwinan berserta hadiah dpt irfan & arwah twin dia...
utk makluman.... yg aku tensi skrg...
jam aku yg abis bateri ok...
jam hubby rasanyer ok kot...

kalau nak tau...
sblm aku ada Baby G & G Shock limited edition couple set ni...
aku ada sebijik Baby G pink..
ni aku bl sendiri la...
thn 2008.... 
iaitu yg di bawah ni


alhamdulillah...
sehingga harini...selamat lg jam ni... bateri x kong2...
apeda.... jam putih tu... boleh lak abis baterinyer...

so buat masa ni ...jam putih xleh pakai smapai ai gi tukar bateri baru..
ala..bukan hal besor pun kan..
gi jelah ke kedai jam..... tp yg aku nak kecoh...
just terpikir.. apesal cepat sgt jam putih tu bateri dia abis???
apsal??? apsal???? 
sape nak jwb???


p/s:nampak sgt aku kekontangan idea...hehe...daaaa

6 comments:

sall said...

sian adik akk. Meh sini akk tlg tukarkan bateri jam tu.

MamaYatie said...

agaknya umur jam putih lagi tua dr jam pink..kekee..teori jer..

eRiNsZ said...

hihi sblum ku jawab daku ingin berttanya kan soklan... ceh cam blas pntun plak..
1. adekah jam itu pnah d tinggalkan d dlm keter?
2. pnahkah jam itu d letakkan di atas/ d tepi tv/ peti ais atau brg-brang yg seangktn dgannya?

jawapan ku knapa batry jam pn istri lbih cpt kong bbanding btry jam encik somi hihihih

sumysya said...

pewitt...cantiknya jam...

- dieyana - said...

cantik jam, tapi sayang, bateri dah kong, heheheh....

Nana said...

ada jam aku tu baru 2 thn gak dah kong batery nye

Related Posts with Thumbnails